Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ελπίδες Λευκάδας-Αναγέννηση Άρτας

Ελπίδες Λευκάδας-Αναγέννηση Άρτας

0
voley

voley

Τα παιχνίδια των ανδρών και των παίδων στο βόλεϊ.

ΑΝΔΡΩΝ

Το 2013 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο για την Αναγέννηση που έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε στη Λευκάδα από τις Ελπίδες με 3-1 σετ. Μεγάλη κερδισμένη την ομάδα του A.O.Πρέβεζας, που με νίκη το επόμενο Σάββατο επί της Αναγέννησης θα κατακτήσει την 2η θέση και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση και στο τουρνουά ανόδου προς την Α2.

Η Αναγέννηση είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα, προηγήθηκε στο 1ο σετ 9-23 και το κέρδισε εύκολα 11-25. Όμως αναπάντεχα το σκηνικό, υπήρξε μεγάλη χαλαρότητα και η τριάδα Λαινάς, Ναζόπουλος Χ. και Ναζόπουλος Γ. ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με την τραγική εικόνα των Παυλάκη, Αθανασίου και Κωστανίκου, πήραν το σετ 25-17, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο επόμενο σετ με την ομάδα της Λευκάδας να διατηρεί προβάδισμα 3 πόντων, μέχρι το 18-15. Συνεχόμενα μπλοκ έβαλαν την Αναγέννηση σε θέση οδηγού, που προηγήθηκε 18-22, όμως δύο συνεχόμενες λάθος επιθέσεις τουΑθανασίου και τρεις εκπληκτικές άμυνες του Λαινά, ανέτρεψαν την κατάσταση και οιΕλπίδες με δύο άσσους του Ναζόπουλου Γ. πήραν το σετ 25-23, προηγούμενοι 2-1 σετ.

Συμπαρασυρόμενοι από την πολύ καλή κερκίδα οι παίκτες των Ελπίδων και με ψυχολογία στα ύψη – ότι κάνανε έπιανε, σε συνδυασμό με την απογοήτευση της δικιάς μας ομάδος έφερε εύκολα την νίκη με3-1 σετ κατακτώντας το 4ο σετ 25-20.
Με πολλά λάθη η διαιτησία των Φλούδα, Τζουβάρα.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Αποστόλης Πορτοβάρας χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των Ελπίδων και στάθηκε στην πολύ κακή εμφάνιση βασικών μονάδων (Παυλάκης, Αθανασίου και Κωστανίκος) που πραγματικά δεν βλεπόταν στο σημερινό παιχνίδι.

Κορυφαίος του παιχνιδιού ο Γ. Ναζόπουλος που πραγματικά έκανε τα πάντα, έχοντας όμως άξιους συμπαραστάτες τους Λαινά και Χ. Ναζόπουλο. Από τηνΑναγέννηση αν κάποιος ξεχώρισε ήταν ο Τσήνα.
Ο κ. Πορτοβάρας χρησιμοποίησε τους Ντέντε, Κωστανίκο, Παυλάκη, Χιούσα, Τσήνα, Αθανασίου με λίμπερο τον Κυριακίδη ως αρχική εξάδα και αλλαγή έπαιξε ο Καραμπάς.

Στη βαθμολογία ο Κωστής Παλαμάς σε 4 αγώνες έχει 12 βαθμούς, ακολουθεί η Αναγέννηση με 5 βαθμούς, 4 βαθμούς έχει η Πρέβεζα και 3 βαθμούς οι Ελπίδες Λευκάδας.
Επόμενη αγωνιστική Κωστής Παλαμάς – Ελπίδες και Πρέβεζα – Αναγέννηση

ΠΑΙΔΩΝ

Πρεμιέρα με νίκη για τους Παίδες της Αναγέννησης επικρατήσανε στη Λευκάδα των Ελπίδων με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά.

Μόνο στο 1ο σετ έγινε μάχη, ενώ τα άλλα δύο η ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα τα κατέκτησε εύκολα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χιούσα (έπαιξε διαγώνιος), που ήταν ανίκητος πάνω στο φιλέ, αλλά και από το σερβίς που πήρε πολλούς άσσους.
Πολύ καλοί ήταν και οι Δραγατάκης, Αθανασίου Λάμπρος.

Τα σετ: 27-29, 20-25, 12-25,
Ο κ.Πορτοβάρας χρησιμοποίησε τους Χιούσα, Δραγατάκη, Καραμπά, Στόγια, Αθανασίου Δ., Αθανασίου Λ. ως αρχική εξάδα και αλλαγές τους Μαραγγιανό, Κομζιά και Πάλλα.

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες στο prevezasports.gr

Προηγούμενο άρθροΠάλεψε για το ροζ φύλλο αγώνα η Δόξα αλλά δεν τα κατάφερε
Επόμενο άρθρο12η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας