Αρχική Top Stories Χάρης Μαρκόπουλος: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο

Χάρης Μαρκόπουλος: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο

0

Μετά την λήξη του αγώνα με το Κόροιβο Αμαλιάδας ο προπονητής της Δόξας Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι:

Σίγουρα είναι ένα δύσκολο βράδυ για μας. Ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε και δώσαμε την δυνατότητα στον Κόροιβο στην τέταρτη περίοδο, εκεί που πήραμε ένα προβάδισμα, να επιστρέψει στο παιχνίδι. Νομίζω εκεί μετρήσανε οι λεπτομέρειες, μετρήσανε η πίεση και το άγχος που είχαμε εμείς. Ο Κόροιβος ευστόχησε σε ένα πολύ μεγάλο σουτ το οποίο και άλλαξε το μομέντουμ του παιχνιδιού και κέρδισε. Πρέπει να συγχαρούμε τον Κόροιβο για την νίκη του. Σίγουρα οι παίκτες μας παρότι είχαν προβλήματα όλη την εβδομάδα, πιστεύω κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και η άλλη ομάδα σε πιέζει δεν μπορείς να βγάλεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου και αυτό το οποίο έχεις σχεδιάσει. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορέσαμε να φέρουμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε. Πρέπει να προχωρήσουμε, πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα κι από κει και πέρα να προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί, τουλάχιστον να πούμε ότι για μικρές λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, εάν δεν τα καταφέρουμε.

Για την συνέχεια που είναι δύσκολη από που αντλείται δύναμη;

Πρέπει να έχουμε πίστη. Είναι λίγο περίεργο αυτό που θα πω αλλά είμαστε μια ομάδα η οποία φτιάχτηκε μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μέσα στην χρονιά άλλαξε δυο φορές η υφή της. Όταν στα ματς μπαίνει το πρέπει, πολλοί παίκτες θα πάνε στα ένστικτά τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κάθε μέρα να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα γίνετε, να εστιάσουμε στα λάθη μας, να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι από εκεί και πέρα το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος, τι κάναμε, τι συνέβη και τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο.

Ο παίκτης της Δόξας, Σάνον Σκοτ, είπε: «Χάσαμε και ήταν πολύ άσχημη ήττα αυτή, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει,τώρα όμως όπως και να χει το σκορ, είμαστε σε δύσκολη θέση και πιστεύω ότι ίσως κάτι γίνει. Προσωπικά δεν εγκαταλείπω, ο προπονητής μας είναι μαζί μας, είναι δίπλα μας και θα πρέπει να μην εγκαταλείψουμε, να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον. Είχαμε πρόγραμμα για σήμερα και είχαμε αρκετά σημεία καλά, πρέπει όμως να ωριμάσουμε και το θέμα είναι ότι κάναμε και κάνουμε τα ίδια λάθη από την αρχή της σεζόν και αυτό είναι άσχημο.

Για τον Κόροιβο Αμαλιάδας μίλησαν ο Γιάννης Χατζηνικόλας και ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος.

Ντίνος Καλαμπάκος: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κατέληξε σε ένα ευτυχισμένο τέλος για μας. Δυστυχώς καταστροφικό για το Χάρη και τα παιδιά. Είμαστε ευχαριστημένοι, ήρθαμε εδώ να παλέψουμε όσο μπορούσαμε γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα με τις νίκες που γίνονται. Καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά δεν καταφέραμε και τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε ακόμα να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο που θα πέσουν. Έχουμε αγώνα, κάνουμε προσπάθεια, έχουμε προβλήματα, θα υπάρχουν νέα και ανακοινώσεις σε λίγο καιρό γιατί θα έρθει ένα καινούργιο παιδί, θα φύγει κάποιο άλλο… πάλι σε δέκα μέρες θα παρουσιάσουμε μια καινούργια ομάδα και αυτό είναι το κουραστικό για την Α1. Ανά 15-20 μέρες δεν ξέρεις τι ομάδα θα έχεις. Θα έρθει ένας κοντός, νομίζω, την Δευτέρα και θα έχουμε νέα από το τέλος της βδομάδας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι, δουλέψαμε πολύ. Ετοιμαζόμαστε για αυτά τα δυο παιχνίδια της Λευκάδας και του Κολοσσού που θέλαμε να πάρουμε ένα από τα δυο για να μπορούμε να συνεχίσουμε και να έχουμε ελπίδες να σωθούμε, πήραμε αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζουμε την Πέμπτη να είμαστε το ίδιο τυχεροί όπως και σήμερα γιατί στο τέλος κρίθηκε όχι στην ικανότητα αλλά στην τύχη. Νομίζω ότι είδαμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι τακτικής σε μια ομάδα όπως η δικιά μας που θέλει να τρέξει, σε μια ομάδα που προσπάθησε ο Χάρης να την εμποδίσει να τρέξει. Νομίζω ότι κέρδισε το στοίχημα του ρυθμού, απλώς δεν ήταν τυχερός, ήμασταν εμείς τυχεροί, με ένα μεγάλο σουτ του Μιλουτίνοβιτς περάσαμε μπροστά, και δεν ήταν τυχεροί και η ομάδα λίγο κουρασμένη στο τέλος που είχαν αστοχία στις βολές, πρέπει ο Μάρας να τις έχασε όλες στο τέλος, κουράστηκαν τα παιδιά. Ήμασταν τυχεροί! Νομίζω το ευχαριστήθηκαν οι δικοί μας οπαδοί, αν είσαι οπαδός της Λευκάδας δεν το ευχαριστήθηκες αυτό που είδες. Έχει πολύ δρόμο ακόμα, μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγάλο… δεν ξέρω. Ελπίζω να το κάνει η Λευκάδα αλλά να μην το πληρώσουμε εμείς, να την πληρώσουν άλλοι. Είμαι ευχαριστημένος, δουλέψαμε πολύ, η ανησυχία μου τώρα τι θα συναντήσουμε την άλλη βδομάδα, ποιος θα είναι ο Κόροιβος σε δέκα μέρες. Θα έχουμε νέο λουκ, άλλο…”

Γιάννης Χατζηνικόλας «Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, η δεύτερη εκτός έδρας, που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Γνωρίζαμε από πριν ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό, δυνατό και κλειστό παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι η Λευκάδα μας επέβαλε στη μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού το ρυθμό της. Βέβαια στο τέλος καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση με δύο αιφνιδιασμούς και ένα τρίποντο μεγάλο του Μιλουτίνοβιτς, πήραμε διαφορά τριών πόντων και σε συνδυασμό με κάποιες χαμένες βολές των παικτών της Λευκάδας και τα ριμπάουντ που πήραμε, κερδίσαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές που μας προετοίμασαν κατάλληλα και βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια».

Η νίκη δίνει μόνο δύο βαθμούς ή και κάτι παραπάνω;

«Νομίζω ότι ως τώρα δίνει μόνο δύο βαθμούς γιατί από ότι έμαθα και η Πάτρα κέρδισε. Απλώς πρέπει να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν».

Προηγούμενο άρθροΟδυνηρή ήττα για την Δόξα Λευκάδας από τον Κόροιβο Αμαλιάδας
Επόμενο άρθροΨηφίστηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής της ΠΙΝ