Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δελτίο Τύπου του Φίλανδρου για την Ημερίδα “Διατροφή και Άθληση”

Δελτίο Τύπου του Φίλανδρου για την Ημερίδα “Διατροφή και Άθληση”

0

filandros-imerida

Την 20 Δεκεμβρίου ο ΑΣΛ Λευκάδας με την υποστήριξη του Δήμου Λευκάδας, πραγματοποίησε την ημερίδα με θέμα την διατροφή και την άθληση για μικρούς και μεγάλους.
Ένα επίκαιρο θέμα με διαχρονική αξία που αφορά όλους, αθλούμενους και μη. Αναπτύχθηκαν πολλά και καίρια θέματα από επιστημονικά καταρτισμένους επιστήμονες οι οποίοι έδωσαν άλλη διάσταση στο σύνολο της ημερίδας. Παρακάτω παρουσιάζουμε το πρόγραμμα όπως πραγματοποιήθηκε.

fl1

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ομιλητές για την πολύτιμη συμβολή τους αλλά και τους 280 περίπου παρευρισκόμενους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Σταύρακας Wish Bars για την παραχώρηση του χώρου Πάνθεον Art Center αλλά και των γευστικών εδεσμάτων που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον οργανωτικά και επιστημονικά υπεύθυνο της ημερίδας Σπυρίδωνα Μαραγκό, ορθοπαιδικό – αθλητίατρο για τον άρτιο και πολύπλευρο συντονισμό της όλης εκδήλωσης.

Κλείνοντας για όποιον ενδιαφέρεται, όλες οι εισηγήσεις είναι ανηρτημένες ακέραιες στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο www.youtube.com

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από την Επιτροπή Γονέων Τελειοφοίτων Λυκείων Ν. Λευκάδας