Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

0
panellinies

panellinies

Η ΔΔΕ Λευκάδας συγχαίρει ολόθερμα τους επιτυχόντες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία τους αυτή, και ιδιαίτερα σε εποχές που διακρίνονται από ποικίλες δυσκολίες και προβληματισμούς, αποτελεί το εφαλτήριο για την μελλοντική εξέλιξη και πορεία τους σε ένα κόσμο ευμετάβολο αλλά και με πολλές προκλήσεις.

Ευχόμαστε στους μελλοντικούς φοιτητές και φοιτήτριες δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον δικό τους και του τόπου μας.

Για τους μαθητές που δεν κατέστη δυνατή η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τους καλούμε σε μια νέα προσπάθεια θυμίζοντας ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας για την δικαίωση των στόχων μας.

Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι μαζί με τα παιδιά μας έδωσαν με σθένος τον αγώνα τους.

Η ΔΔΕ Λευκάδας θα συνεχίσει να στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και την προσεχή χρονιά και ευελπιστούμε μια χρονιά γόνιμη και δημιουργική για όλους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι νέες ειδικότητες του Δ. ΙΕΚ Λευκάδας-Υποβολή αιτήσεων εγγραφής