Αρχική Ειδήσεις ΔΗΛΩΣΗ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

0

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου:

“Δεν αφήνω τους αγώνες στη μέση του δρόμου. Κατεβήκαμε στις εκλογές με όραμα και στρατηγικό σχεδιασμό. Θέσαμε τις βάσεις για μια νέα εποχή την δύσκολη περίοδο των 3,5 χρόνων που πέρασε…”, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, όπως στην πρόσφατη συνέντευξή της στο ΕΡΤ News, στην εκπομπή του Τάκη Σαράντη.

Και συμπληρώνει ότι δεσμεύτηκε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συνέχιση του έργου υπέρ των Ιονίων Νήσων επιβεβαιώνοντας την υποψηφιότητά της στις εκλογές του Οκτωβρίου 23.

“Το έργο μας είναι ορατό. Παντού έχει βάλει τη σφραγίδα της η Περιφέρεια. Ξεπεράσαμε ήδη τα 90 εκατ. € σε προϋπολογισμό δημοπρατημένων έργων από την Περιφέρεια, ενώ χρηματοδοτούνται έργα και δράσεις δημοσίων και ιδιωτικών φορέων από πόρους που διαχειρίζεται η Περιφέρεια”, τονίζει η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

“Αντίπαλοί μας σ’ αυτόν τον αγώνα είναι μόνο η συκοφαντία, το ψεύδος και η παραπληροφόρηση. Κάποιοι στρώνουν στρατηγικές με μόνο “όπλο” τους ψευδείς διαρροές ότι δεν θα είμαι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται και να γελοιοποιούνται. Η εκτίμηση των συμπολιτών μου είναι η μεγάλη μου δύναμη και η καλύτερη απάντηση στους κακόβουλους στόχους”, καταλήγει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα με θέμα “Περιβάλλον & Επιχειρηματικότητα” 10-1-23
Επόμενο άρθροΌλοι μαζί για τη Λευκάδα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση -διαμαρτυρία για τις διακοπές κυκλοφορίας στο δρόμο Αγ. Νικόλαος-Λευκάδα