Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δυναμική παρουσία των μεγάλων χορηγών στον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Δυναμική παρουσία των μεγάλων χορηγών στον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

0

Δελτίο Τύπου 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας.

Δυναμική η παρουσία των μεγάλων χορηγών στο 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο με αρκετές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο νησί της Λευκάδας, αρχομένης από τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα μέχρι και την επομένη του αγώνα 01/05/2017.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσός Χορηγός του Πράσινου, η εταιρεία ποτών και αναψυκτικών Α. Καββαδάς η οποία δραστηριοποιείται στο νησί της Λευκάδας και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την Κυριακή 09/04/2017 την 1η έκθεση οίνου – γευσιγνωσίας στην διάρκεια της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να γευτούν ποικιλίες κρασιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ παράλληλα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και αντίστοιχο σεμινάριο γευσιγνωσίας. Μία πρωτοποριακή για το νησί πρωτοβουλία με ένα διαφορετικό χρόνια πολλά για το Πάσχα από τον χρυσό χορηγό.

Για 6η συνεχή χρονιά ως Μέγας Χορηγός η εταιρεία Σταύρακας Wish Bars συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον θεσμό του Πράσινου Ημιμαραθωνίου ενώ παράλληλα για την διοργάνωση αναμένεται να μοιράσει στους συμμετέχοντες καινούρια και πάντα υγιεινά προϊόντα ειδικής διατροφής.

Στους Ασημένιους Χορηγούς η εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ και η εταιρεία VITEX Running Team Κ. Βερύκιος – Α. Μπάλτσας δίνουν ηχηρό μήνυμα πρωτοπορίας και επαγγελματισμού. Η πρώτη εταιρεία, πρωτοπόρα στον χώρο της οικολογικής και υγιεινής συνείδησης στον χώρο των αναψυκτικών, θα παρουσιάσει και θα διανέμει κατά το 3μερο των εκδηλώσεων του Πράσινου Ημιμαραθωνίου για πρώτη φορά αναψυκτικά με φυσικές γλυκαντικές ουσίες! Πραγματική ενέργεια και υγιεινά συστατικά που μόνο η ΛΟΥΞ ξέρει να συνδυάζει. Από την άλλη, η εταιρεία VITEX Running Team Κ. Βερύκιος – Α. Μπάλτσας χορηγεί προς τους συμμετέχοντες δρομείς της ευρύτερης περιοχής, έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της για ένα ολόκληρο χρόνο!

Μεγάλο ευχαριστώ στις αντίστοιχες εταιρείες την παραχώρηση των κάτωθι προϊόντων:

Νερό Κωστηλάτας

Ισοτονικό ποτό Gatorade

Τσάι TuVunú

Amstel Free

Τέλος να υπενθυμίσουμε στους φίλους δρομείς πως πολλά και ποικίλα happening τους περιμένουν το τριήμερο 19/4-1/5/2017 στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας προκειμένου να απολαύσουν μίνι τουρισμό και γιορτινό αθλητισμό.

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με την καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και της θάλασσας…

Προηγούμενο άρθροΣημαντική ανακοίνωση σχετικά με την δηλητηρίαση σκύλου στους Σκάρους
Επόμενο άρθροΣύλληψη ημεδαπού στο Μεγανήσι και κατάσχεση κροτίδων