Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δόξα-Απόλλων Πάτρας 75-70: Νίκη για τον κόσμο και την διοίκηση

Δόξα-Απόλλων Πάτρας 75-70: Νίκη για τον κόσμο και την διοίκηση

0

Επιτέλους, η Δόξα τα κατάφερε και πήρε την νίκη στο ντέρμπι των ουραγών. Με καλή ψυχολογία από την αρχή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πάλεψε και βρήκε επιτέλους στα τελευταία λεπτά τις λύσεις που έλειπαν από άλλα παιχνίδια που θα μπορούσε να είχε κερδίσει.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 24-17 αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια. Τα δύο επόμενα δεκάλεπτα έκλεισαν με σκόρ 37-40 και 56-57. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η αστοχία του Απόλλωνα σε συνδυασμό με το καθοριστικό ριμπάουντ του Άμποτ και τις βολές του Τσαλδάρη έδωσαν την πολυπόθητη νίκη στην Δόξα. Οι παίκτες της ομάδας θέλησαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους αυτή τη νίκη ενώ στην συνέντευξη τύπου Δεμερτζής και Τακιανός την αφιέρωσαν στον κόσμο και την διοίκηση που είναι καθ’ όλα επαρκής και συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Ο Απόλλων Πάτρας είχε στο πλευρό του την στήριξη των φιλάθλων του που τον ακολούθησαν σε αυτό το κρίσιμο για την ομάδα τους παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους προς το πρόσωπο του προπονητή ενώ δεν έλειψε και μικρής έκτασης συμπλοκή με φιλάθλους της Δόξας μετά το σφύριγμα της λήξης.

Στην έναρξη του παιχνιδιού οι Τσουκαλάδες (τοπικό συμβούλιο, πολιτιστικός σύλλογος και ποδοσφαιρική ομάδα) απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Τσουκαλαδιώτη μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη που αγωνίζεται με την ομάδα του Απόλλωνα.

Δόξα Λευκάδας (Τακιανός): Σκοτ 15 (7/10σ., 5ασ.), Ντόμπλας 6 (6ρ., 5λ.), Τσαλδάρης 11, Χάρις 21, Μάρας 10 (6ρ.), Αμποτ 7, Ντάουελ, Δεμερτζής 2, Γεωργάκης 2, Ταπούτος, Ψαθάς 1.

Απόλλωνας Πάτρας Carna (Σκουρτόπουλος): Στόκτον 4, Μπαρτ 17, Μπάβτσιτς 2, Καλινόσκι 11, Ρέινς 6, Χίκι 17, Βεργίνης 4, Διαμαντάκος 4, Σλαφτσάκης 2, Κουζέλογλου 3.

Προηγούμενο άρθρο25η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επόμενο άρθροΝούντ μακιγιάζ με μώβ πινελιές