Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δόξα Λευκάδας: Προς ανανέωση ο Ζιάγκος

Δόξα Λευκάδας: Προς ανανέωση ο Ζιάγκος

0

ziagkos-v

Πολύ κοντά ώστε να ανανεώσει την συνεργασία του με τη Δόξα Λευκάδας, βρίσκεται ο Βαγγέλης Ζιάγκος, καθώς ύστερα από πολλές συζητήσεις των δύο πλεύρων υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Οι πληροφορίες, λένε ότι ο 38χρονος τεχνικός βρίσκεται με το στυλό ανα χείρας, καθώς τα τυπικά απομένουν για να ανανεώσει το συμβόλαιό τους και για τη νέα χρόνια, που αν γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα φτιαχτεί ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ.

Από την αβεβαιότητα στην σταθερότητα

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν λίγο καιρό, οι διοικούντες δεν είχαν αποφασίσει τι θέλουν για τη νέα χρόνια. Αν δηλαδή θα πάνε απλά για τη συμμετοχή ή θα φτιάξουν ένα μαχητικό ρόστερ. Όμως ύστερα από τις συζητήσεις μεταξύ τους και την αγάπη τους για την ομάδα, παρά τις ορισμένες φωνές που υπήρχαν για μια απλή συμμετοχή και όπου βγει, αυτοί προστάτεψαν την επένδυσή τους. Θα συνεχίσουν στο πλάνο που έχουν φτιάξει, που πήρε την άνοδο στην Α2, δημιούργησε ένα ρόστερ από σούπερ στάρ και τώρα προσπαθήσουν να είναι ξανά δυνατοί.

Και του χρόνου ανταγωνιστικοί

Η απόφαση από ότι φαίνεται έχει παρθεί και στόχος της διοίκησης είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βαγγέλη Ζιάγκου και να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, χωρίς ωστόσο να ξοδευτεί άσκοπα αυτός ο πακτολός χρημάτων που μοιράστηκε τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο πλευρές δείχνουν να τα έχουν βρει και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις των δύο πλευρών, αφού και οι δύο ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία.

Μία συνεργασία, που αν γίνει η Δόξα θα είναι ανταγωνιστική και τη νέα χρονιά στην Α2. Αυτός είναι ο στόχος, να φτιαχθεί μία δυνατή ομάδα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

– See more at: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση μελών του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣτην τελική ευθεία για λύση το θέμα της άμμου