Αρχική Ειδήσεις Εκδήλωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις...

Εκδήλωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

0

Εκδήλωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

στο πλαίσιο του προγράμματος

«Σχολεία Πρέσβεις Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Θέμα της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 δια ζώσης στο ισόγειο τηςΠαλιάς Νομαρχίας στην Κέρκυρα, αλλά και διαδικτυακά, είναι το: «Η Ευρώπη στη ζωή μας, ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ανθρώπινα Δικαιώματα Ισότητα Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Θα συμμετάσχει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η οποία θα συνομιλήσει με τους μαθητές  –  Παρεμβάσεις θα κάνουν διαδικτυακά από τις Βρυξέλλες οι Ευρωβουλευτές, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνδιοργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 (11:00 13:00), έπειτα από αίτημα του 3ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας, στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος «Σχολείαρέσβεις Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (ισόγειο κτιρίου ΠαλιάςΝομαρχίας, οδός Σαμάρα 13) με τη συμμετοχή σχολείων διαζώσης και διαδικτυακά από την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και την Ήπειρο.

Θέμα της εκδήλωσης είναι το: «Η Ευρώπη στη ζωή μας, ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ανθρώπινα Δικαιώματα – Ισότητα- Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η οποία θα συνομιλήσει με τους μαθητές των σχολείων. Παρεμβάσεις θα κάνουν διαδικτυακά από τις Βρυξέλλες οι Ευρωβουλευτές, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Στην εκδήλωση παρόντα θα είναι τα σχολεία: 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας και Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Σκριπερού Κέρκυρας.

Διαδικτυακά θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση τα εξής σχολεία: ΓΕΛ Δολιανών-Ιωαννίνων, Πρότυπο ΓΕΛ Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, Ζωγράφειο ΓΕΛ-Ιωαννίνων, ΓΕΛ Ανατολής-Ιωαννίνων, 1o ΓΕΛ Μετσόβου, 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας-Πρέβεζας, 3o ΓΕΛ Άρτας, ΓΕΛ Διδυμοτείχου, Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων, 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών «Γεννάδειο»,

Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Μεσοβουνίων Κεφαλονιάς.

Προηγούμενο άρθροΠ.Ε. Λευκάδας: Παρουσίαση του MasterplanΑνάπλασης του Κτήματος Πασά την Πέμπτη 6 Απριλίου2023
Επόμενο άρθροΑναγέννηση Τσουκαλάδων – Ερμής Καναλίου: 1-3(φωτο)