Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Εκδρομή στη Λευκάδα ετοιμάζει το Λαύριο για τον αγώνα με τη Δόξα

Εκδρομή στη Λευκάδα ετοιμάζει το Λαύριο για τον αγώνα με τη Δόξα

0

lav

Με τους φιλάθλους του στο πλευρό του θα παραταχθεί το Λαύριο στον εκτός έδρας αγώνα του με τη Δόξα στο ΔΑΚ Λευκάδας.

Ο Χρήστος Σερέλης και οι παίκτες του θα «ψάξουν» κόντρα στους νησιώτες το πρώτο «διπλό» τους στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League και σε αυτή την προσπάθειά τους δεν θα είναι μόνοι τους. Εξάλλου, ο επίσημος χορηγός μεταφορών της ΚΑΕ «Sakarikos Tours» διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για το εκτός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής, στο νησί του Ιονίου (10/12, 17.00), με τους διοικούντες το Λαύριο να καλούν τον κόσμο να δηλώσει άμεσα συμμετοχή.

Η ανακοίνωση: «Καμιά απόσταση δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από την ομάδα της καρδιάς μας!». Μονοήμερη εκδρομή στη Λευκάδα για τον αγώνα Δόξα Λευκάδας-Λαύριο DHI! Η «Sakarikos Tours» (επίσημος χορηγός μεταφορών της ΚΑΕ Λαύριο DHI), κατανοώντας την επιθυμία των φιλάθλων του Λαυρίου να ακολουθούν και να παρακολουθούν τους εκτός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, διοργανώνει εκδρομή στην όμορφη Λευκάδα για τον αγώνα Δόξα Λευκάδας-Λαύριο DHI, στις 10 Δεκεμβρίου!

Η εκδρομή θα είναι μονοήμερη, αφού έχει ως βασικό στόχο την παρουσία των φιλάθλων μας στο παιχνίδι για να στηρίξουν την ομάδα να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας είναι συγκινητική σε κάθε εντός ή εκτός έδρας παιχνίδι και τους ευχαριστούμε από καρδιάς! Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, για τη δέσμευση της θέσης σας!”

Πηγή: superbasket.gr

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για απεργία στις 8 Δεκέμβρη
Επόμενο άρθροΔίαυλος: Τραγουδάμε, παίζουμε, χορεύουμε για τα παιδιά