Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Διάρρηξη στην Νικιάνα

Διάρρηξη στην Νικιάνα

0

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Νικιάνα.

Η κ. Μαρία ξύπνησε το βράδυ από κάποιος περίεργους ήχους που άκουγε στην πόρτα του σπιτιού της και νομίζοντας ότι είναι ο εγγονός της ο οποίος μένει αυτήν την περίοδο μαζί της , πίστεψε ότι οι ήχοι που άκουγε στην πόρτα της ήταν ο εγγονός της που προσπαθούσε να βρει το σωστό κλειδί μέσα στο σκοτάδι για να ανοίξει την πόρτα. Όταν κ. Μαρία σηκώθηκε από το κρεβάτι και κατευθύνθηκε προς την πόρτα για να ανοίξει πρόλαβε να δει δυο σκιές που ήταν μέσα στο σπίτι και αμέσως έκαναν μεταβολή και έφυγαν τρέχοντας προς τα έξω.

υσικά οι δυο ληστές δεν φοβήθηκαν την ηλικιωμένη γυναικά αλλά κατά τύχη την ίδια στιγμή που η κλέφτες κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι έφτασε με το αυτοκινητό του ο εγγονός της κ. Μαρίας. Οι κλέφτες είχαν καταφέρει να παραβιάσουν και να αφαιρέσουν την κλειδαριά από την πόρτα μπαίνοντας έτσι στο σπίτι. Ευτυχώς όμως ο θεός αγαπάει το κλέφτη…αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Πάντως οι  ληστείες τέτοιου τύπου είναι πολύ συχνές πλέον στο νησί μας και όλοι οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο κάθε βράδυ, ακόμα περισσότερο ηλικιωμένοι άνθρωποι που ζουν μόνοι τους και είναι εύκολα θύματα για τους ληστές.

Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκαν οι γιατροί του Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΣυλλογή ιστορικού υλικού