Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Αφιερωμένο στη Δημοτική Αρχή της Λευκάδας

Αφιερωμένο στη Δημοτική Αρχή της Λευκάδας

0

Και τα μπάζα μαζί

Το Σάββατο το βράδυ στον ασφυκτικά γεμάτο ναό του Αγίου Μηνά πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη εκδήλωση την οποία έστησαν με πολύ κόπο η Φιλαρμονική και η Εκκλησία.

Ήταν ομολογουμένως μια ξεχωριστή στιγμή για όσους βρέθηκαν στο ναό, η χωριτικότητα του οποίου αποδείχτηκε μικρή για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Υπήρξε όμως μια παραφωνία. Όλη η πλευρά της εκκλησίας στην Κ. Αγορά ήταν γεμάτη από μπάζα, πλάκες, τσουβάλια κλπ λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται (βλεπε φωτο παρακάτω).

Με δεδομένο τον έγκαιρο προγραμματισμό της εκδήλωσης από τους διοργανωτές γιατί η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να αποκαταστήσει, έστω πρόχειρα, τον συγκεκριμμένο χώρο ώστε να μην υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση; Άραγε δεν την αφορούσε μια τέτοια σημαντική εκδήλωση; Σίγουρα πάντως ήταν μια πάρα πολύ άσχημη εικόνα!

Είναι φανερό ότι σ’ αυτή την περίπτωση ο μηχανισμός του Δήμου δεν ανταποκρίθηκε όπως άλλες φορές, π.χ. όπως τα χαράματα της 25ς Μαρτίου με την αστραπιαία επιχείρηση αποξήλωσης μη αρεστών αντιπολεμικών πανώ στην παραλία της πόλης.

πηγή : http://synlefkada.pblogs.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από τον βουλευτή
Επόμενο άρθρο5 Χρόνια Karma