Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τ’ Αϊ – Γιαννιού τα Λάμπαρδα

Τ’ Αϊ – Γιαννιού τα Λάμπαρδα

0
mt_gallery

pinakoxori1

Μεγάλη η γιορτή στο Πινακοχώρι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφακιωτών “Ο Φωτεινός” μετά από αρκετά χρόνια διοργάνωσε ξανά φέτος την γιορτή Τ’ Αϊ – Γιαννιού τα Λάμπαρδα”. Με την βοήθεια χορηγών τα μέλη του συλλόγου με σκληρή δουλειά κατάφεραν να γεμίσουν το Πινακοχώρι Λευκάδας, με ντόπιους και τουρίστες που πήγαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αλλά και για να διασκεδάσουν.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα καταπληκτικό θεατρικό δρώμενο που σχετίζεται με την παράδοση του Άγιου Ιωάννη, από την θεατρική ομάδα του συλλόγου ενώ στην συνέχεια το χορευτικό του συλλόγου χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Λευκάδας με το κλαρίνο του Λευκαδίτη μουσικού, Κώστα Αρματά ενώ οι χορευτές άρχισαν να πηδούν πάνω από την μεγάλη φωτιά που υπήρχε, με εντυπωσιακές φιγούρες.

Το ντόπιο κρασί και οι κρύες μπύρες γρήγορα ανέβασαν το κέφι και έτσι Λευκαδίτες και τουρίστες πιασμένοι χέρι – χέρι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Ελπίζουμε του χρόνου η εκδήλωση να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και οι Σφακισάνοι να βοήθησουν όλοι μαζί ώστε η διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1    

Προηγούμενο άρθροΕπιτροπή Ειρήνης Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις για ναρκωτικα στην Λευκάδα