Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ- ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ: 5-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ- ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ: 5-1

0

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία – Α’ Όμιλος

Ακόμη ένας τραυματισμός παίκτη στο γήπεδο Σφακιωτών , λόγω της κακής κατάστασής του

Την Κυριακή (13/2)  διεξήχθη ο αγώνας  ανάμεσα  στην Αναγέννηση Τσουκαλάδων και του ΠΑΣ Σύβρου στο γήπεδο Σφακιωτών στα πλαίσια της 13ης Αγωνιστικής , για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Νωρίς άνοιξε το σκορ στο 1ο ημίχρονο και  στο 10ο λεπτό  ο Λευτέρης Λάζαρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα   με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ κάνοντας 1-0 για τους γηπεδούχους .  Περίπου  στο 20ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου  ο Χαράλαμπος  Κοντογιάννης  εκτέλεσε  φάουλ  και το έστειλε απευθείας στην εστία  του Θερμού ανεβάζοντας το δείκτη  του σκορ  σε 2-0 . Στο 25ο λεπτό ο Γιάννης Γαζής  με ατομική  του ενέργεια  έκανε το 3-0 για την Αναγέννηση, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη περίπου  στο 55ο λεπτό ο Καλογερής υπέδειξε  πέναλτι  υπέρ της ομάδας του Σύβρου ( κάτι που αμφισβητήθηκε  από πολλούς), ο Τάσος  Μπελεγρίνος το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε το 3-1.  Στο 80ο λεπτό περίπου ο Γιάννης  Γαζής έστειλε και πάλι  την μπάλα στα δίχτυα  μετά από ασίστ του Βασίλη Αρίδα κάνοντας το 4-1.  Λίγο , πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας  του αγώνα ο Ξ. Βεργίνης  κυνήγησε την μπάλα , πέρασε  τον αμυντικό  του Σύβρου  και έστειλε  την μπάλα  στην εστία του Θερμού με τους αμυντικούς να προσπαθούν να τον σταματήσουν. Πάνω στην εξέλιξη της φάσης προφανώς δεν κατάλαβε ότι ο Θερμός κατά την έξοδό του αυτοτραυματίστηκε  λόγω της  κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου αφού και ο διαιτητής  άφησε την φάση να εξελιχθεί  προσμετρώντας το γκολ υπέρ της ομάδας των Τσουκαλάδων .

Με αφορμή , λοιπόν ,τον σοβαρό τραυματισμό  ενός ακόμη παίκτη εξαιτίας της κακής κατάστασης  των γηπέδων στη Λευκάδα και  ιδιαίτερα του γηπέδου των Σφακιωτών,  που χρησιμοποιείται από την πλειονότητα των ομάδων της Λευκάδας είτε σαν έδρα αγώνων είτε σαν προπονητικό κέντρο ή και τα δύο,  μήπως  θα πρεπε οι υπεύθυνοι να το σκεφτούν σοβαρά  και να προβούν  στις αναγκαίες  ενέργειες για την άμεση συντήρηση του,εξασφαλίζοντας  την  φυσική  υγεία των αθλητών;

Μ.Λ.

Διαιτητής:Θ. Καλογερής

Βοηθοί:Η. Γκαρτζονίκας – Κ.Μπακαράς

Αναγέννηση Τσουκαλάδων (Νίκος Φούντογλου): Αλ.Μαχμουντάϊ, Ι.Βεργίνης(46′ Ξ.Βεργίνης),Ευστρ. Καραμπέτσος, Β. Τσούτσης, Χ. Σάντας, Π.Κοντογιάννης(71′ Π.Σολδάτος), Β. Αρίδας(86′ Ν.Ηλιάδης), Μ.Τόσκα(71′ Δ.Φούντογλου), Ι. Γαζής, Ελ. Λάζαρης, Χ. Κοντογιάννης(79′ Γ.Φυτόπουλος).

Ανπλ/κοι: Ν.Κοντογιάννης, π.Σάντας, Ν.Παξινός, Ζ.Μπουρδάρας

ΠΑΣ Σύβρου : Κ.Θερμός, Δ.Σκλαβενίτης(84′ Ι.Αργυρός), Σ.Σολδάτος(61’R.Glab), Γ. Γεωργάκης, Η. Σκληρός(46′ Α.Μπελεγρίνος)  Δ. Πολίτης, Π. Προκόπης(67′ Ν. Σκληρός), Α. Μπελεγρίνος, Ν. Κατωπόδης, Κ. Μεσσήνης, Φ. Βερύκιος

Ανπλ/κοι: Χ,Ραυτόπουλος, Ε.Καββαδίας, Μ.Νικολάου, Ε. Προκόπης, Α.Δευτεραίος.

 

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: 72 νέοι θάνατοι και 10.853 κρούσματα – Στους 499 οι διασωληνωμένοι
Επόμενο άρθροΈκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ουκρανική κρίση και τις πιθανές επιπτώσεις της στην ενέργεια