Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και άλλες παραβάσεις

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και άλλες παραβάσεις

0
xasis

xasis

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο τύπου σήμερα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Λευκάδα. Συνελήφθη χθες (13.07.2012) το απόγευμα στο Νεοχώρι Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα, σε στοχευμένη έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 50χρονος σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του στην περιοχή Νεοχώρι Νυδρίου Λευκάδας, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν εικοσιπέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 240 εκατοστά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

xasis lefkada2

xasis lefkada1

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης καταστήματος Χθες (13.07.2012) το πρωί συνελήφθη στο Αθάνι Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλονιών, 69χρονος ημεδαπός για παραβίαση σφράγισης καταστήματος (κινητής καντίνας).

Σύλληψη φυγόποινου ημεδαπού Χθες (13.07.2012) το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Λευκάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 33χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

Ανεύρεση κλεμμένης δίκυκλης μοτοσυκλέτας Σήμερα (14.07.2012) το πρωί βρέθηκε στην πόλη της Λευκάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί την Παρασκευή (13.07.2012) το πρωί από την πόλη της Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροTaekwondo Ευκλέας Camp στην Πρέβεζα
Επόμενο άρθροΕρώτηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Θοδωρή Σολδάτο