Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νέα υπηρεσία και νέα στήλη ειδήσεων στο My Lefkada

Νέα υπηρεσία και νέα στήλη ειδήσεων στο My Lefkada

0
business news paper

business news paper

Μια νέα υπηρεσία και μια νέα στήλη από σήμερα στην ιστοσελίδα μας !

Το My Lefkada θέλοντας να στηρίξει την τοπική αγορά, τους επαγγελματίες του νησιού αλλά και το αγοραστικό κοινό σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία εγκαινιάζει μια νέα στήλη, την Business News.

Επιδίωξη μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνδεσμο μεταξύ αγοραστικού κοινού και επιχειρήσεων, όπου οι επαγγελματίες του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν δωρεάν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις προσφορές και τις έξυπνες αγορές.

Οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω αυτής της στήλης εξασφαλίζοντας χρόνο και χρήμα και πραγματοποιώντας τις αγορές τους ενημερωμένα, έξυπνα και φθηνά. Προσκαλούμε όσους επαγγελματίες επιθυμούν να μας στέλνουν τις δικές τους προτάσεις.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της στήλης θα εμφανίζονται σε συγκεκριμένο πεδίο το οποίο βρίσκεται στην αρχική σελίδα του My Lefkada κάτω από το σημείο που εμφανίζονται οι διάφορες ειδήσεις καθώς επίσης και στο κεντρικό μενού στην κορυφή της ιστοσελίδας στην επιλογή ΕιδήσειςBusiness News.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε [κλικ εδώ]

all the news

Μια νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη από σήμερα στους αναγνώστες της ιστοσελίδας. Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την παροχή ενημέρωσης εξασφαλίζοντας χρόνο δημιουργήσαμε έναν νέο τρόπο εμφάνισης της ροής των ειδήσεων.

Πλέον οι επισκέπτες του My Lefkada θα μπορούν να δουν όλα τα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας το διάστημα των τελευταίων τεσσάρων ημερών με μια ματιά! Κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο του άρθρου που θέλετε να διαβάσετε, μια νέα καρτέλα ανοίγει στον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, ώστε η πλοήγηση στην ιστοσελίδα να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη.

Για να δείτε την νέα υπηρεσία κάντε κλικ στο κεντρικό μενού του My Lefkada στην κορυφή της ιστοσελίδας και στην συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή ‘Όλες οι ειδήσεις” καθώς επίσης και κάνοντας κλικ στο ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο που βρίσκεται στην δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας.

Προηγούμενο άρθροΣτον “αέρα” η ιστοσελίδα του Color Graphics
Επόμενο άρθροΜαθητές από τη Λευκάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης