Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ημερολόγιο εκδηλώσεων από το My Lefkada

Ημερολόγιο εκδηλώσεων από το My Lefkada

0
calentar

calentar

Δείτε τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στο νησί μας με μερικά κλικ !

Η ομάδα του My Lefkada, συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσπάθειά της για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους αναγνώστες της ιστοσελίδας, χρησιμοποίησε την τεχνολογία της Google για την δημιουργία του Ημερολογίου Εκδηλώσεων. Η υπηρεσία αυτή έχει ως σκοπό την προβολή και προώθηση όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Λευκάδα και τις κοντινές περιοχές και την ενημέρωση των αναγνωστών μας άμεσα και γρήγορα.

Η “μίνι” έκδοση του ημερολογίου εμφανίζεται με την μορφή ατζέντας στην αρχική σελίδα του My Lefkada, ακριβώς κάτω από το σημείο που εμφανίζονται τα άρθρα που αφορούν τον πολιτισμό και τις εκδηλώσεις του τόπου μας. Ο αναγνώστης μπορεί πολύ εύκολα να δει ποιες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για κάθε ημέρα του μήνα, όπως επίσης την ώρα, την τοποθεσία  καθώς και πληροφορίες για την κάθε εκδήλωση. Επίσης, για τους αναγνώστες που διαθέτουν λογαριασμό Google (gmail) τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα καθώς μπορούν να προσθέσουν όποια εκδήλωση θέλουν στο δικό τους προσωπικό ημερολόγιο, να προσκαλέσουν τους φίλους τους ή να κοινοποιήσουν την εκδήλωση της προτίμησής τους.

Το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του My Lefkada είναι διαθέσιμο και σε μεγάλο μέγεθος στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας μας “Πολιτισμός – Ημερολόγιο Εκδηλώσεων”.

Για τους διοργανωτές εκδηλώσεων (ιδιώτες ή μη) υπάρχει πάντα η δυνατότητα της δωρεάν προσθήκης των εκδηλώσεων στο ημερολόγιο του My Lefkada, αρκεί να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Επίσης, θα προτείναμε στους κατόχους ιστοσελίδων καταλυμάτων κ.α., να δημιουργήσουν έναν σύνδεσμο από την ιστοσελίδα τους προς το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της σελίδας μας, δίνοντας έτσι στους επισκέπτες των ιστοσελίδων τους την δυνατότητα να ενημερωθούν με μερικά κλικ για όλες τις εκδηλώσεις της Λευκάδας και όχι μόνο.

Ευχόμαστε η νέα υπηρεσία του My Lefkada να σας φανεί χρήσιμη και να σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χρόνο σας καλύτερα, ώστε να παρευρεθείτε σε όσες το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις επιθυμείτε !

1 result

Προηγούμενο άρθροΤα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροCopla Hot Summer Parties