Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Εγκαίνια στη δημοτική τραπεζαρία και το κοινωνικό παντοπωλείο

Εγκαίνια στη δημοτική τραπεζαρία και το κοινωνικό παντοπωλείο

0
koinwniko-pantopwleio

koinwniko-pantopwleio

Εγκαίνια των εγκαταστάσεων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ζακύνθου

Με την απαιτούμενη σεμνότητα που επιτάσσει το κλίμα των ημερών πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου που στεγάζονται στη Μαθητική Εστία, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. κ. Διονύσιο παρουσία του Δημάρχου Στέλιου Μποζίκη, των Αντιδημάρχων Σπύρου Βούτου, Διονύση Κυβετού, Άκη Λαδικού, του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Αρμένη και δημοτικών συμβούλων. Το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος του ΟΔΑΖ Στάθης Μπετίνης.

 

Μέσα σε λίγες μέρες, χάρη στη σκληρή δουλειά των εθελοντών το έργο ολοκληρώθηκε και θα ανακουφίσει τους άπορους του νησιού. Ειδικότερα, στο χώρο λειτουργεί  δημοτικό εστιατόριο, ιματιοθήκη και κοινωνικό παντοπωλείο, ενώ από τις αρχές του 2012 αναμένεται να λειτουργήσει το κοινωνικό ιατρείο και το κοινωνικό φαρμακείο. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις βρίσκονται και τα γραφεία των εργαζομένων του “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Στο εγχείρημα, εκτός από το Δήμο Ζακύνθου και τους εθελοντές, βοήθησαν η Μητρόπολη και ο ΟΔΑΖ και είναι η πρώτη φορά όπου τρεις φορείς βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία για την επίτευξη ενός τέτοιου σκοπού.

Πηγή: http://imerazante.gr/

Προηγούμενο άρθροΠεριέφερε το σκύλο του που σκότωσαν στο χωριό για διαμαρτυρία
Επόμενο άρθροΣυγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων