Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Γιορτή μελιού στο Δράγανο με …πολύ ντόρο

Γιορτή μελιού στο Δράγανο με …πολύ ντόρο

0

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή μελιού στο Δράγανο Λευκάδας.

Πάρα πολύ Λευκαδίτες αλλά και επισκέπτες έφτασαν στο χωριό Δράγανο του Δήμου Απολλωνίων Λευκάδας για να δουν από κοντά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του μελιού αλλά και για να δοκιμάσουν το μέλι των παραγωγών που θεωρείτε ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας. Παρών στην εκδήλώση ήταν και οι αρχές του τόπου μας όπως ο Βουλευτής Λευκάδας, ο Νομάρχης Λευκάδας, ο Αντινομάρχης Λευκάδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας καθώς και άλλοι.

Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα Λαϊκοι Δρόμοι και με guest star τον Μάκη Βασιλειάδη με το κλαρίνο του και την Λευκαδίτισσα τραγουδίστρια Γιώτα Χαλκιά. Ο κόσμος διασκέδαζε μέχρι που δημιουργήθηκε φασαρία και έτσι το γλέντι έληξε απότομα. Η φασαρία δημιουργήθηκε όταν κάποιοι από τους επισκέπτες άρχισαν να σπάνε μπουκάλια από σαμπάνια με αποτέλεσμα τα γυαλιά να εκτοξεύονται πάνω στο πατάρι που ήταν η ορχήστρα, οι μουσικοί αντέδρασαν και έτσι δεν χρειάστηκε και πολύ για να ανάψουν τα αίματα. Ευτυχώς οι πιο ψύχραιμοι βοήθησαν ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα και έτσι δεν χτύπησε κάποιος.

Είναι κρίμα όμως να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις που διαλύουν όμορφες εκδηλώσεις αλλά ώς γνωστον “Ο τρελός είδε τον μεθυσμένο και έφυγε”

 

Προηγούμενο άρθροΜια λέξη μόνο…. “Σκουπίδια”
Επόμενο άρθροΑύγουστος, Κυριακή, Κάθισμα Λευκάδας