Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα από 31/3/14 έως 4/4/14

Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα από 31/3/14 έως 4/4/14

0
https://www.mylefkada.gr/2013/August/equal-jobs.JPG

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/04/equal-jobs.JPG

Δομή ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων από την Equal Society.

Ζητούνται ειδικότητες ιατρών, ξενοδοχοϋπαλλήλων, μασέρ, υδραυλικών, μαγείρων, σερβιτόρων

Πάνω από τριάντα διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης υπάρχουν αυτή την εβδομάδα στον πίνακα της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα για την καλοκαιρινή σαιζόν, ιδιωτικές επιχειρήσεις θα απασχολήσουν ιατρούς, ένα μεγάλο ποσοστό υπαλλήλων υποδοχής, σερβιτόρων και καμαριέρων σε ξενοδοχεία. Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζεται και για προσωπικό σε χώρους εστίασης όπως προσωπικό κουζίνας, μάγειρες και σερβιτόροι.

Λίγο πριν το Πάσχα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι περισσότερες εποχικές επιχειρήσεις και οι περισσότεροι επαγγελματίες θα έχουν κατασταλάξει στις προσλήψεις που θα κάνουν. Ο μη κυβερνητικός οργανισμός Equal Society θα κρατά ενήμερους όσους αναζητούν εύρεση εργασίας συγκεντρώνοντας έπειτα από έρευνα πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που ψάχνουν προσωπικό ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία των θέσεων εργασίας και να έρχονται σε επαφή με τους εργοδότες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθρο12 Χρόνια Σκλάβος
Επόμενο άρθροΤι ειναι ο Αυτισμός