Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Equal Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

Equal Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

0
https://www.mylefkada.gr/2013/August/equal-jobs.JPG

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/05/equal-jobs.JPG

Δομή ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων 20/5/14 – 26/5/14

35 θέσεις εποχικών στον Δήμο Λευκάδας – Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις

Ο Δήμος Λευκάδας θα προσλάβει συνολικά 35 άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με τις ειδικότητες του εποχικού προσωπικού να αφορούν οδηγούς απορριμματοφόρων καθαριότητας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), οδηγούς διαξονικού ανελκυστήρα, συντηρητές μηχανημάτων καθαριότητας, χειριστές εκσκαφέα – φορτωτή JCB, χειριστές σάρωθρου, χειριστές διαμορφωτήρα γαιών – γκρέιντερ και εργάτες καθαριότητας.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργάτες καθαριότητας που θα προσληφθούν θα είναι στο σύνολο 25 άτομα που θα απασχοληθούν για 4 μήνες, ενώ παράλληλα η σύμβαση για τις υπόλοιπες ειδικότητες θα έχει διάρκεια 6 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τη Δευτέρα 26 Μαΐου, όπου ολοκληρώνονται και οι υποβολές των αιτήσεων, με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού που βρίσκεται στο Διοικητήριο Λευκάδας στα τηλέφωνα 26463 60525 και 26453 60506 ώστε να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά της εκάστοτε ειδικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους επαγγελματίες που αναγράφονται στον πίνακα της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων.

Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό στην επιχείρησή τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον μη κυβερνητικό οργανισμό Equal Society για διευκόλυνσή τους προς την εύρεση προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθροΔιακρίσεις του Ευκλέα Λευκάδας στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος
Επόμενο άρθροΟ Κώστας Δρακονταειδής για τον δεύτερο γύρο των εκλογών