Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η Κατερίνα Καββαδά (Καρατσολάκη) για την ΕΥΔΑΠ

Η Κατερίνα Καββαδά (Καρατσολάκη) για την ΕΥΔΑΠ

0
kabbada-prota-to-meganhsi3

kabbada-prota-to-meganhsi3

Κινήσεις ενάντια στη πλειοψηφία του ΔΣ Μεγανησιού

Αγνοώντας τη βούληση της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου να μην υπογραφεί προγραμματική σύμβαση πλαισίου με την ΕΥΔΑΠ ο δήμαρχος κ. Ζαβιτσάνος λίγες μέρες μετά το δημοτικό συμβούλιο υποδέχεται και ξεναγεί στελέχη;- τεχνικούς; της ΕΥΔΑΠ στις εγκαταστάσεις και το δίκτυο ύδρευσης του νησιού.

Μη εξουσιοδοτημένος από το θεσμικό όργανο να προβεί σε αυτή την ενέργεια, η κίνηση αυτή καταδεικνύει υπόγειες διαδρομές και μεθοδεύσεις. Κύριε δήμαρχε, αποσύρατε το θέμα από την ψηφοφορία, όταν διαπιστώσατε ότι η θετική εισήγησή σας δεν θα περνούσε, η πλειοψηφία όμως των μελών του Δ.Σ. τάχθηκε σαφώς κατά της σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ, ας μην ψήφισε. Κάτι που εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα, όχι γιατί υποστηρίχθηκε η θέση μας, αλλά γιατί διαπιστώνω ότι κάποιες αρχές, αξίες και θέσεις δεν ελέγχονται από κομματικά, παραταξιακά και ομαδικά στεγανά.

Σας καλώ λοιπόν να μην κινείστε ενάντια στη διάθεση της πλειοψηφίας των μελών του δημοτικού συμβουλίου και να σεβαστείτε τη βούληση του θεσμικού σας οργάνου, αντί να ακολουθείτε υπαγορεύσεις και επιταγές των πολιτικών παραγόντων του νομού Λευκάδας και της κεντρικής κυβέρνησης. Το Μεγανήσι, είτε το θέλετε είτε όχι θα διατηρήσει την αυτοδιοικητική του αυτονομία και θα προασπίσει τα συμφέροντά του. Γιατί το θέλει ο κόσμος του.

Κατερίνα Σ. Καββαδά (Καρατσολάκη)

Δημοτική Σύμβουλος

επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Πρώτα το Μεγανήσι»

Προηγούμενο άρθροΤα έβαλε να γιουχάρουν συμμαθητές τους!!
Επόμενο άρθρο4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νήσων