Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νέος ιός κυκλοφορεί στο Facebook

Νέος ιός κυκλοφορεί στο Facebook

0

Ένας νέος ιός κυκλοφορεί στο Facebook που έρχεται συνήθως από κάποιο ανυποψίαστο “φίλο” σας στο Facebook, διαμέσου του Chat,  μαζί με μια γελαστή φατσούλα και με ένα link για κάποια φωτογραφία.

 

Ο σκοπός του ιού σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να υποκλέψει στα στοιχεία του λογαριασμού σας δημιουργώντας προβλήματα στον λογαριασμό σας, ενώ παίρνει και τον έλεγχο των μηνυμάτων που στέλνετε στο Chat

Πριν λοιπόν πατήσετε σε κάποιο link στο Chat πάρτε επιβεβαίωση από τον φίλο που συνομιλείτε πως σας το έστειλε αυτός και δεν έχει έρθει μόνο του το μήνυμα.

Συμβουλή : Για να προστατέψετε τους φίλους σας από τον ιό αλλάξτε αμέσως τους κωδικούς σας στο e-mail σας και στο Facebook και στην συνέχεια ελέγξτε τον υπολογιστή σας με κάποιο πρόγραμμα για προστασία από ιούς.

Για να αλλάξετε τον κωδικό σας στο Facebook δείτε [εδώ] την σελίδα με τις χρήσιμες απαντήσεις σε θέματα ασφαλείας του Facebook και επιλέξτε από την ενότητα “Resetting your password”  που βρίσκεται προς το τέλος της σελίδας την πρώτη επιλογή που έχει τίτλο “I want to change my password.”

My Lefkada

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία της ΦΕΛ τον Αύγουστο του 2001
Επόμενο άρθροΠίτα απο την “Αγία Μαύρα”