Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

Ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

0

Οι αξιωματούχοι της Κινεζικής αποστολής στον Δήμαρχο

Στα πλαίσια του 49ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου συνάντηση του Δημάρχου Λευκάδας Κώστα Αραβανή με αξιωματούχους της Κινεζικής αντιπροσωπείας που συμμετέχει στο Φεστιβάλ.

Οι επικεφαλής της Κινεζικής αντιπροσωπείας κ κ Wang Jun, Han Zhuyang και Zhang Yi είναι εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων Tsinghua και Pei Woo, δυο από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του Πεκίνου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, κλίμα πραγματικής φιλίας, η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε το Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο κ Ζωή Σκιαδά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού κ Τάσο Γαζή, για την πρόσκληση συμμετοχής στο Φεστιβάλ τονίζοντας ότι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους Κινέζους φοιτητές να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί της Λευκάδας και να έρθουν σε επαφή με τα άλλα έθνη που λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Επίσης τους συνεχάρη τόσο για την άριστη φιλοξενία όσο και για την άψογη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος από τη πλευρά του εξέφρασε τον θαυμασμό του για την καλλιτεχνική ποιότητα του κινεζικού χορευτικού συγκροτήματος και αντάλλαξε με τους Κινέζους εκπροσώπους αναμνηστικά δώρα.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση Υπ. Εσωτερικών για το Πνευματικό κέντρο
Επόμενο άρθροΤο “σουλάτσο” των κανταδόρων