Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τα γαϊδούρια πάνε πακέτο στην Λευκάδα”

Τα γαϊδούρια πάνε πακέτο στην Λευκάδα”

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/Snaptroktiko.jpg

Αυτός είναι ο τίτλος της ανάρτησης του troktikou που δείχνει φωτογραφία στην οποία 2 αυτοκίνητα είναι παράνομα σταθμευμένα σε αναπηρικές θέσεις.

Την φωτογραφία έστειλε στο τρωκτικό την έστειλε αναγνώστης αλλά για να πούμε την “μαύρη” μας αλήθεια όσο και αν την κοιτάξαμε προσεκτικά δεν καταλάβαμε που σε ποιο σημείο στην Λευκάδα βρίσκεται αυτό το παρκινγκ. Μήπως από εσάς κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει να μας πει που είναι ?

Υπάρχει πάντως και η πιθανότητα η φωτογραφία να μην έχει καμία σχέση με Λευκάδα και όλη η “φάση” να είνα παιχνίδι προπαγάνδας για το νησί μας φυσικά χωρίς την συμμετοχή του τρωκτικού μιας και οι υπέυθυνοι του ιστολογίου είναι λογικό να μην είναι σε θέση να μπορούν να γνωρίζουν αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Λευκάδα η κάπου αλλού.

Πάντως αν είναι πραγματικά στην Λευκάδα πολύ καλά έκανε ο αναγνώστης που την έστειλε στο τρωκτικό.

Αν κάποιος από εσάς μπορεί να καταλάβει αν το σημείο που φαίνετε στην φωτο είναι στην Λευκάδα μπορεί να μας στείλει email να μας πει που ακριβώς είναι να καταλάβουμε και εμείς. Το email μας είναι info@mylefkada.gr

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/GAI.jpg

Την σχετική ανάρτηση του τρωκτικού μπορείτε να την δείτε εδώ : http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_2828.html

ΝΕΟ ! Σύμφωνα με email που μας έστειλαν αναγνώστες το πάρκινγκ τις φωτογραφίες είναι στην Λευκάδα στο σούπερ μάρκετ LIDL. 

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου
Επόμενο άρθροΚαθάρισαν τον Άη Γιάννη