Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Επίσκεψη Σ.Γκίκα στον Περιφερειάρχη Ι.Ν

Επίσκεψη Σ.Γκίκα στον Περιφερειάρχη Ι.Ν

0

Ενημέρωση από την Περιφέρεια

   Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής – τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα και φλέγοντα ζητήματα της Περιφέρειας, κυρίως, δε της Κέρκυρας στην οποία πολιτεύεται ο κ. Γκίκας.

   Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και από τις ασάφειες στο Νόμο, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τον κ. Γκίκα για την πορεία των προσπαθειών που κάνει καθημερινά στην προώθηση των ζητημάτων της Περιφέρειας.  

Δηλώσεις Στ. Γκίκα

   «Οι ατέλειες του «Καλλικράτη», οι αρρυθμίες της Κυβέρνησης και η οικονομική δυσπραγία», δήλωσε ο Στ. Γκίκας, αμέσως μετά τη συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη, «έχουν φέρει τους πολίτες σε απόγνωση.
   Σίγουρα», πρόσθεσε, «απαιτείται υπομονή μέχρι την προσαρμογή των υπηρεσιών της Περιφέρειας στα νέα δεδομένα, διακρίνω, ωστόσο, ότι ο κ. Σπύρου καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε αυτή η μεταβατική περίοδος να διαρκέσει λιγότερο και να προωθηθούν τα ζητήματα των νησιών».
   Σε ότι αφορά στην Κέρκυρα, ο κ. Γκίκας, αναφέρθηκε στις ελλείψεις στον τομέα της υγείας και κυρίως στη στελέχωση του νοσοκομείου, στις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε σχέση με τα έργα του ΕΣΠΑ, στην αδιαφορία για ένταξη του μεγάλου έργου υδροδότησης Κέρκυρας και Παξών, στην εγκατάλειψη του Πρωτογενή Τομέα και στην πίεση που δέχονται οι επαγγελματίες από την εφαρμογή των οικονομικών μέτρων».
   Τέλος, ο κ. Γκίκας, δήλωσε αισιόδοξος, και πιστεύει ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες!      

Προηγούμενο άρθροΟ Περιφερειάρχης εύχεται για το Πάσχα
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από τον βουλευτή