Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας

Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας

0
messinis

messinis

(Ανανεώθηκε) – Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα την σύγχρονη στρατηγική κατά του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας στην οποία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και ο Δήμος Λευκάδας υπό την αιγίδα της 6ης ΥΠΕ και την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης.

Η ημερίδα άρχισε με τους χαιρετισμούς του εκπροσώπου της Ι.Μ. Λευκάδος και Ιθάκης, Πρωτοπρεσβυτέρου Γερασίμου Ζαμπέλη, του βουλευτή Λευκαδας κ. Μαργέλη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βερύκιου, του Δήμαρχου Λευκάδας κ. Αραβανή, της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Μεσσήνη, του κ. Γρηγόρη και με τον χαιρετισμό του Υποδιοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., κ Λαουδιά Ιωάννη.

Μέλη του ιατρικού χώρου αλλά και πολλοί πολίτες και δη γυναίκες, παρακολούθησαν τις ομιλίες του κ. Μεσσήνη Ιωάννη, Καθηγητή Γυναικολογίας Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας που μίλησε για τον Καρκίνο τραχήλου της μήτρας και του κ. Καραγιάννη Αθανάσιου, Χειρούργο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας ο οποίος μίλησε για τον καρκίνο του μαστού. Οι δυο ομιλητές χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα και με την βοήθεια διαφανειών ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη των δυο αυτών μορφών καρκίνου και την μεγάλη σημασία της στην μάχη κατά του καρκίνου.

Ακολουθεί σε βίντεο η ομιλία του κ. Μεσσήνη και η ομιλία του κ. Καραγιάνη. Τα βίντεο είναι του Θανάση Κατωπόδη.

 

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Νικιάνας “Οι Σκάροι” με το έργο του Δημήτρη Ψαθά “Ο Αχόρταγος”. Τα μέλη της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να αποσπάσουν το πιο ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Η θεατρική παράσταση θα αναρτηθεί σε βίντεο τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα μας.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές και ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες πολλές τέτοιου είδους δράσεις που μπορούν να έχουν σωτήρια αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα και την θεατρική παράσταση.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery2 gallery2 gallery2
gallery2 gallery2 gallery2
gallery2 gallery2 gallery2
Προηγούμενο άρθροΣτο πνέμα του μνημονίου και το Γηροκομείο της Ι. Μητρόπολης
Επόμενο άρθροΣτον Τηλυκράτη Λευκάδας ο Άγγελος Σταυράκης