Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω τρέξει ποτέ…

Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω τρέξει ποτέ…

0
mayro11

mayro11

Τι δηλώνουν οι δρομείς για τον αγώνα.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν οι δρομείς που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να τρέξουν στον 1ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο δρόμο Λευκάδας. Στην forum της ιστοσελίδας runningnews.gr που ασχολείτε με τον στίβο και περισσότερο με τους αγώνες δρόμου οι δρομείς μερικές ώρες μετά τον αγώνα δημοσιεύουν τις εντυπώσεις τους για την διοργάνωση και το νησί μας. 

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε κάποια από τα post.

ilias137 :

To ΣΚ που τελειωνει συμμετειχα στον ημιμαραθωνιο της Λευκαδας και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις εντυπωσεις μου απο τον πρωτο ημι που διοργανωθηκε εκει.Φτασαμε Σαββατο μεσημερι,αφησαμε τα πραγματα στο ξενοδοχειο και μετα φαγητο.Στις 5 το απογευμα του Σαββατου πηραμε τα νουμερα απο το Δημαρχειο και ολοι οι εθελοντες ηταν πολυ ευγενικοι.Ακολουθησε μπανιο στον Αη Γιαννη με την παρεα.Ειμασταν 4 δρομεις.Τελειο απογευμα,μοναδικα χρωματα στην Θαλασσα..η παρεα το απολαυσε.Στις 8 το βραδυ ηταν το pasta party που παρεβρεθηκαμε.Πολυ ομορφο μαγαζι με ωραιες μουσικες και ενα ηλιοβασιλεμα ολα τα λεφτα.Η ωρα μοναδικη,ολα τελεια.Ακολουθησε ο τελικος του champions leagke στην πλατεια της πολης που ειχε πολυ κοσμο.Κυριακη πρωι καλο πρωινο και ειμαστε πια ετοιμοι για τον αγωνα.Η θερμοκρασια εχει ανεβει ηδη αισθητα και ολα δειχνουν οτι οι καιρικες συνθηκες θα ειναι δυνατος αντιπαλος.Ο αγωνας ξεκιναει.Τελεια οργανωμενος!!!!Chip χρονομετρησης,το ονομα να αναγραφεται στο νουμερο,μουσικες μπαντες να παιζουν κατα μηκος της διαδρομης,οι εθελοντες να μας ενθαρυννουν δυναμικα,οι ντοπιοι να δειχνουν με τη συμπεριφορα τους οτι αγκαλιαζουν τον αγωνα.Μοναδικη παραφωνια η ζεστη που ηταν ανυποφορη.Ολοι οι δρομεις καταπονημενοι σε μεγιστο βαθμο.Φυσικα με τετοιες συνθηκες δεν μπορουμε να μιλαμε για κατι καλο απο αποψη χρονου.Αλλωστε εγω πηγα για τη βολτα και για να κερδισω τον φιλο και συναθλητη Βασιλη.Ο στοχος επιτευχθη,τα πειραγματα δωσαν και πηραν.Ακολουθησε και μπανιο στο καθισμα.Πραγματικα τελεια!!Εν κατακλειδι..Ηταν με διαφορα ο καλυτερος ημι που εχω παει να τρεξω και εχω την αισθηση οτι και ο καλυτερος που εχει διοργανωθει ποτε στην χωρα.Μεγαλη προσοχη και φροντιδα σε ολα,φοβερο το παθος των εθελοντων.Η ωρα ομως πρεπει να αλλαξει και τους το ειπα.Μου ειπαν οτι θα μεριμνησουν.Εγω καταγομαι απο Καλαμπακα.Η διοργανωση ηταν μακραν καλυτερη απο τον εκει ημιμαραθωνιο.Α ειχε και μασαζ στο τελος.Θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολους τους δρομεις που παλεψαν με τον ευατο τους και με τις δυσκολες συνθηκες.Χιλια μπραβο στους διοργανωτες,ηταν φανταστικα!!!Σας τον προτεινω ανεπιφυλακτα..Προσπαθειες σαν κι αυτες αξιζουν τη στηριξη ολων μας.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο και συναθλητη Τραγουστη Αθανασιο που αν δεν ηταν αυτος δεν θα ημουν εκει..

Υ.Γ Σημειωσα οτι ειμαι απο Καλαμπακα για να δειτε οτι δεν ειμαι τοπικιστης και υποστηριζω καθε αξια προσπαθεια και για να θυμισω σε μερικους απο σας οτι δεν εχω κατι με τη Θεσσαλονικη αλλα σιγουρα πολλα με την διοργανωση του μαραθωνιου εκει.Υποστηριζω καθε αξια προσπαθεια,καυτηριαζω καθε μη καλη προσπαθεια κατα την αποψη μου παντα.
Υ.Γ 2 Ευχαριστω για την υπομονη σας!!

Leonardo :

Μολις γυρισα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.

Πραγματικά … ισως ο καλυτερος λαικος αγωνας που εχω παει ποτε.
Και οι ανθρωποι δεν ειχαν εμπειρια απο αλλο αγωνα. Ηταν ο πρωτος τους.
Συμμετοχες γυρω στα 500 ατομα.
Το καλυτερο ηταν το πως αγκαλιασαν οι τοπικοι παραγοντες, χορηγοι και εθελοντες αυτον τον αγωνα.
Σας αξιζουν συγχαρητηρια
Η οργανωση ηταν ισαξια με πρωτης κατηγοριας διεθνεις μαραθωνιους. Και λεω πρωτης κατηγοριας γιατι και στο ROTTERDAM που πηγα πριν λιγο καιρο, δεν ειχε την οργανωση της Λευκαδας.
Απειροι εθελοντες, πολλα δωρα, ευγενικη αστυνομια, 3 μπαντες με παιδια με μουσικη, on-line περασματα στο site του συλλογου, μασερ, και αλλα πολλα.
Μονο απο τους ντοπιους της Λευκαδας ειχαν δηλωσει 190 ατομα για τον ημιμαραθωνιο.
Το μονο η ωρα μπορουσε να ηταν απογευμα και οχι πρωι.
Ισως το σκεφτουν για του χρονου.
Με ολους αυτους τους αγωνες που ξεπηδησαν (Πανω απο 100 μεσα στην χρονια) αξιζει να βαζεις στο ημερολογιο σου καποιους που αξιζουν
Του χρονου θα ξαναπαμε σιγουρα
Και παλι συγχαρητηρια στην Λευκαδα

ALEXANDRA :

Με πρόλαβαν!
Αξιοσημείωτη η ευγένια των εθελοντών. Το ζούσαν το event! Η μπάντα με τα ταμπούρλα των μικρών παιδιών, απίθανη!!!! Ανατρίχιασα στο πέρασμα μου από εκεί.
Κάτι που δεν αναφέρθηκε! η διαδρομή. Απλά απίθανη! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια διαδρομή που δεξιά και αριστερά έχει θάλασσα;

Επίσης μου έκανε εντύπωση, στο πέρασμα μέσα από την πόλη, δεν άκουσα ούτε μια κόρνα! Η αστυνομία είχε κλείσει όλους τους δρόμους, και στςι 2 κατευθεύνσεις και τρέχαμε με μεγάλη ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μηχανές περνούσαν και επιτηρούσαν μήπως χρειάζεται κανείς κάποια βοήθεια.

Σκέφτηκα ότι μέχρι τώρα ο Γύρος της λίμνης των Ιωαννίνων ήταν ο καλύτερος αγώνας. Ε, τώρα, βάζω και αυτόν. Είναι ένας αγώνας στον οποίον, αξίζει να πηγαίνει κανείς.

Πάντως την ηλίαση δεν την γλίτωσα….

Etien :

Πολυ οργανωμενη διοργανωση !!! Συγχαρητηρια σε ολους οσοι μεριμνησαν για αυτο !! Συνυπογραφω τα παραπανω που εγραψαν οι φιλοι ….!! Κι εγω ,στην μπαντα με τα τυμπανα ,ανατριχιασα ολοκληρος-εκει πρεπει να ετρεχα στο φουλ!!! Αλλα και οταν περασα μπροστα απο την διοργανωση κ πηγαινα για τον δευτερο κυκλο,χαρηκα πολυ οταν πλησιαζοντας ανεφεραν απο τα μεγαφωνα το ονομα μου ,το χωριο μου (το εγραφα στην μπλουζα !!!)καιτα αμετρητα χειροκροτηματα των κατοικων-επισκεπτων !!!
Ηταν απιστευτα ολα !!Ο χρονος μου ειναι καπου στα 99 λεπτα !
Αμεσως μετα εφυγα διοτι στο χωριο μου ειχε γιορτη ο Ιππικος Ομιλος ,7000 ανθρωποι , 180 ψητες προβατινες,πλατανια,δροσερα νερα κλπ κλπ–ηταν οτι επρεπε για …αποκατασταση !!!
MANOLIS 2004 ….τελικα εσενα θα σε αναγνωριζω απο τον τροπο που τρεχεις…δεν μου ξεφευγεις με τιποτα !!! Χαρηκα πολυ που σε συναντησα φιλε μου !!!

Ευχαριστω !

Καληνυχτα σας 1

Παναγιωτης .

Πηγή δημοσιεύσεων : http://www.runningnews.gr



Προηγούμενο άρθροΈτρεξε ο Αλέξανδρος Παρθένης
Επόμενο άρθροΤο MyLefkada στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων