Αρχική Top Stories Κάποιοι συμπολίτες μας είναι… κατελωμένοι

Κάποιοι συμπολίτες μας είναι… κατελωμένοι

0

Την ίδια στιγμή που φορείς του τόπου μας όπως ο Δήμος, το Επιμελητήριο αλλά και αρκετά σωματεία της Λευκάδας και ιδιώτες, δαπανούν αρκετά χρήματα προσπαθώντας να ομορφύνουν την πόλη της Λευκάδας την περίοδο των γιορτών, κάποιοι συμπολίτες μας ήταν και συνεχίζουν να είναι… κατελωμένοι και να βρομίζουν τον τόπο μας.

Επί χρόνια στο σοκάκι πίσω από το κατάστημα La Strada, λίγα μόλις μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, καθημερινά κάποιοι πετούν τις σακούλες με τα σκουπίδια τους σε μια γωνία στην οποία όχι μόνο δεν υπάρχει κάδος σκουπιδιών αλλά αντιθέτως υπάρχει πινακίδα του Δήμου Λευκάδας που ενημερώνει ότι απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών σε αυτό το σημείο!!!

Προφανώς οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια πρέπει να είναι ψυχικά άρρωστοι και νοητικά ανίκανοι. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι βγάζουν νύχτα τα σκουπίδια τους σαν κλέφτες, και τα πετούν σε μια γωνία που δεν υπάρχει κάδος, αλλά υπάρχει πινακίδα που τους απαγορεύει να κάνουν κάτι τέτοιο!

Δυστυχώς ανάμεσα μας ζουν και τέτοιοι ξεφτιλισμένοι βρομιάρηδες τους οποίους οι ίδιοι οι γείτονες τους, που σίγουρα γνωρίζουν ποιοι είναι, πρέπει να τους καταγγείλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ή στην Αστυνομία, προκειμένου να τους σταματήσουν αλλά και να τους επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Προηγούμενο άρθροΓέμισε με χαρούμενα παιδιά το παγοδρόμιο στην πλατεία της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΔημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ για το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ