Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Λιλή Καραβία: «Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια!»

Λιλή Καραβία: «Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια!»

0
lili-karavia half

lili-karavia half

Επικοινωνία της κ. Λιλής Καραβία με την δημοσιογράφο Κατερίνα Μεσσήνη.

Μετά το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε [εδώ] σχετικά με «το ευχαριστήριο προς την κα Λιλή Καραβία για τα 10.000 Ευρώ από το Κρατικό Λαχείο.» η ίδια επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια όσον αφορά το ποιος φρόντισε τελικά να δοθούν τα χρήματα στο συγκεκριμένο Σύλλογο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ευχαριστίες «εκ παραδρομής» έφτασαν σε εσάς.

«Κυρία Μεσσήνη, πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω το σωματείο «Η ΕΛΠΙΔΑ» με αυτό το ποσό από το Κρατικό Λαχείο. Ήταν μια επίπονη προσπάθεια και για αυτό συνεργάστηκα με τον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας κο Γεώργιο Κατριβάνο, ο οποίος είχε και την αρμοδιότητα να ετοιμάσει την λίστα με τα σωματεία τα οποία θα έπαιρναν αυτή την επιχορήγηση. Μιλήσαμε βεβαίως και με τον πρόεδρο του σωματείου κο Κώστα Μανωλίτση και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε την προσπάθεια. Ήμουν παρών και βοήθησα από την αρχή όλης αυτής της διαδικασίας, από την στιγμή που κατατέθηκε το αίτημα μέχρι και την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε να μπορέσει να πάρει το σωματείο τα χρήματα. Και για να μην μένει τίποτα κρυφό και όλα πρέπει να λέγονται, μετά από συνεννόηση με την Γυναικεία ομάδα μπάσκετ “ΝΙΚΗ” της Λευκάδος καταφέραμε από τα 10.000 Ευρώ να δοθούν 2000 Ευρώ στην ΝΙΚΗ τα οποία πήραν και με ευχαρίστησαν. Ήταν μια μικρή προσφορά στο σύλλογο ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Αυτή είναι η αλήθεια τίποτα άλλο πέραν τούτου. Θέλω να επισημάνω ότι βεβαίως δεν το έκανα για να με ευχαριστήσουν, απλά κάνω ότι μπορώ από την θέση που κατέχω εδώ στο Υπουργείο Υγείας για να βοηθήσω και να στηρίξω την πατρίδα μου Λευκάδα.»

Καταλαβαίνετε ότι αυτά που μας λέτε εσείς απέχουν έτη φωτός από τα στοιχεία που αναφέρονται στο ρεπορτάζ. Είναι σοβαρό όταν τα γεγονότα είναι τόσο αντιφατικά μεταξύ τους και για τους πολίτες αλλά και για το πολιτικό κόσμο. Δεν υπήρχε συνεργασία μεταξύ εσάς και του βουλευτή Λευκάδας κο Σπύρο Μαργέλη;

«Για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν συνεργαστήκαμε καθόλου! Δεν έχω τίποτα μαζί του, αλλά πρέπει να πούμε την αλήθεια!»

Η αλήθεια είναι μεγάλη κουβέντα όπως λένε και οι παλιοί. Συχνά μια τρίχα χωρίζει την αλήθεια από το ψέμα. Όταν τα γεγονότα δεν συμφωνούν μεταξύ τους το μόνο που μας απομένει είναι η φιλοσοφία….μέχρι να βρούμε την τρίχα!! Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

«Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος.»

Μένανδρος (Αρχαίος Έλληνας ποιητής)

Κατερίνα Μεσσήνη

 

 

Προηγούμενο άρθροΚλείνουν τα τελωνεία στα Ιόνια, ανάμεσα σε αυτά και του Νυδριού
Επόμενο άρθροΚοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με πεζοπορεία