Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στο Κάθισμα ολοκληρώθηκε η δημοπρασία!

Στο Κάθισμα ολοκληρώθηκε η δημοπρασία!

1
dimos kathisma

dimos kathisma

65.000 € θα εισπράξει ο Δήμος Λευκάδας.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για την παραλία του Καθίσματος παρουσία του αντιδημάρχου Λευκάδας και του πρόεδρου της οικονομικής επιτροπής κου Λευτέρη Αραβανή μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κους Στραγαλινό και Αραβανή. Παρόντες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες της περιοχής.

Αρχικά επικρατούσε μια ένταση η οποία υποχώρησε όσο περνούσε η ώρα και ξεκαθάριζε το τοπίο. Προκειμένου να καταλάβουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι φέτος δεν θα υπάρχει καμιά ανοχή στις όποιες παραβάσεις και ότι θα τηρηθεί το νόμιμο της διαδικασίας με κάθε τρόπο παραβρέθηκε στη δημοπρασία και η προϊστάμενη της κτηματικής υπηρεσίας. Έγινε σαφές σε όλους ότι η παραλία θα βρίσκεται φέτος υπό αυστηρή επιτήρηση και έγινε αντιληπτό, χωρίς να αναλύσουμε προς το παρόν περαιτέρω το πως και γιατί, από Δημοτική Αρχή και επιχειρηματίες ότι η αντιπαράθεση και οι προσωπικές κόντρες δεν ωφελούν τελικά κανέναν.

Μετά από ένα αρκετά έντονο «δημοπρασιακό σήριαλ» έγινε ένα πρώτο βήμα να μπει μια τάξη σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού, ας ελπίσουμε ότι όλοι θα τηρήσουν τα όσα συμφωνήθηκαν, όπως επίσης ότι η Δημοτική Αρχή θα καταφέρει και στις υπόλοιπες παραλίες όπως στο Πόρτο Κατσίκι και στη Βασιλική το ίδιο, αν και για φέτος όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον είναι δύσκολο. Ο Δήμος θα εισπράξει φέτος από την παραλία του Καθίσματος γύρω στις 65.000 Ευρώ. Σε καλή μεριά…..

Κατερίνα Μεσσήνη

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΚεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΕπίδειξη των μαθητών της Φ.Ε.Λ.