Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η κλήρωση για τα δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία των Κατσιμίχα

Η κλήρωση για τα δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία των Κατσιμίχα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/June/katsimixa.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/07/katsimixa.jpg

Δείτε τα ονόματα των δύο τυχερών που κέρδισαν τα δωρεάν εισιτήρια.

Πριν από λίγο έγινε η κλήρωση για την ανάδειξη των δυο τυχερών αναγνωστών μας που κέρδισαν τα δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία των αδερφών Κατσιμίχα που θα γίνει στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

Οι δύο αναγνώστες που κέρδισαν είναι η κ. Πετροπούλου Μαρία (Νο. 120) και ο κ. Μίντζας Αντώνης (Νο. 50). Οι δυο τυχεροί το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πουν τα ονόματα τους στην είσοδο του Ανοιχτού Θεάτρου ενώ πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους κάποιο επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ).

Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα τα “μαγικά χαρτάκια” , ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα για την συναυλία τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το Κιόσκι του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας στην κεντρική πλατεία της πόλης, από το K Beach Bar στον Επίσκοπο Νικιάνας και από το Beach Bar στην παραλία του Νυδριού.

Το My Lefkada και η διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους αναγνώστες που συμμετείχαν στην κλήρωση και εύχονται στους δυο τυχερούς αλλά και σε όλους όσους παρευθρεθούν στην συναυλία να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά … αν και αυτό είναι σίγουρο !

Δείτε σε βίντεο την κλήρωση των δυο τυχερών.

Προηγούμενο άρθροΙερές ακολουθίες στα παλιά Μοναστήρια μας
Επόμενο άρθροΜια ροκ βραδιά στα Πλατύστομα