Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας στην Λευκάδα

Η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας στην Λευκάδα

0

Μια μοναδική βραδιά απόλαυσε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών την Κυριακή 1 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο.

Η Κ.Ο.Α. είναι το αρχαιότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο της Ελλάδας. Οι Λευκαδίτες που παρακολούθησαν την καταπληκτική συναυλία είχαν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται μιας και αναμεσά στους καλλιτέχνες βρίσκονταν και ο κορυφαίος μουσικός της Κρατικής Ορχήστρας στην Τρομπέτα ο Λευκαδίτης Γιάννης Καραμπέτσος. Ο μεγάλος μουσικός είναι “παιδί” της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας και όπως μας είπε για αυτόν η συναυλία στην Λευκάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία μιας και η χαρά του που έπαιξε στην Λευκάδα με την Κ.Ο.Α. ήταν πολύ μεγάλη.

Να σημειώσουμε ότι η συναυλία ήταν αφιερωμένη στην Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας η οποία την Κυριακή 8 Αυγούστου κλείνει 160 χρόνια προσφοράς στον τόπο μας αλλά και με τους μουσικούς που βγήκαν από τα σπλάχνα της όπως ο Γίάννης Καραμπέτσος και πολλοί άλλοι , είναι ένα σωματείο που εδώ και 160 χρόνια διδάσκει και προσφέρει πολιτισμό στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΟδός Δ. Δέβαρη
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας