Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πέπλο “αδιαφάνειας” πάνω από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήντερ

Πέπλο “αδιαφάνειας” πάνω από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήντερ

0
anale

anale

Μετά την ξαφνική παραίτηση του Αντώνη Δουβίτσα από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΛΗΝΤΕΡ Α.Ε. καθώς και από την θέση του πρόεδρου του Δ.Σ. της  Ε.Δ.Π. ΛΗΝΤΕΡ πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για μια «νέα τάξη των πραγμάτων» θέλοντας να μας πείσει ότι πλέον θα τηρούνται ο νόμος της διαφάνειας και αξιοκρατίας, μεγάλη ανησυχία προκάλεσαν τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος κος Δουβίτσας στο κείμενο της παραίτησης του, δηλαδή ότι παραιτείτε «για  λόγους ευθιξίας και μη αρμονικής συνεργασίας με μέλη των διοικητικών συμβουλίων.»

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κο Δουβίτσα, του εξηγήσαμε ότι θίγεται η αξιοπιστία της εταιρείας και του προγράμματος και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει τους «λόγους ευθιξίας» που οδήγησαν στην παραίτηση. Ο ίδιος δεν θέλησε ακόμα να δώσει περεταίρω διευκρινήσεις «διότι τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο, εκεί θα συζητηθεί η παραίτηση και όλα όσα αφορούν το θέμα.»  Ένα πέπλο αδιαφάνειας αιωρήτε πάνω από την εταιρεία η οποία έχει να διαχειριστεί ένα πολύ σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελει ευκαιρία για πολλούς Λευκαδίτες πολίτες, όπως αναμένεται και μια πρόσληψη μηχανικού.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και ενδεχομένως θα πρέπει να δοθούν και εξηγήσεις στους Λευκαδίτες πολίτες…….

Κ.Μ.

Προηγούμενο άρθροΖωντανή μετάδοση της συνεδρίασης της Π.Ι.Ν
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση της ΑΝΑΣΑ στην Περιφέρεια