Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ακόμα τον Βασίλη Φέτση έχουμε πρόεδρο ?

Ακόμα τον Βασίλη Φέτση έχουμε πρόεδρο ?

0
25-6-2011 14-34-17

Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου : Βασίλης Φέτσης !!!

Για άλλο ένα καλοκαίρι το Πνευματικό κέντρου του καλλικρατικου πλέον Δήμου Λευκάδας, διοργανώνει της γιορτές Λόγου και Τέχνης καθώς και το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ. Δυστυχώς όμως όπως και πέρυσι [βλ.εδώ] ούτε και εφέτος ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα των γιορτών που έχει δημοσιευτεί πλέον σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα, δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου. Εκτός όμως από αυτό δεν έχουν καν ανανεωθεί τα ονόματα του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου και έτσι όποιος κάνει κλικ στην ιστοσελίδα θα δει ότι πρόεδρος παραμένει ακόμα ο προηγούμενος δήμαρχος Λευκάδας ο κ. Βασίλης Φέτσης !

Σε συζήτηση που είχαμε για το θέμα αυτό με υπάλληλο του Πνευματικού Κέντρου ενημερωθήκαμε ότι ο λόγος για την κατάσταση της ιστοσελίδας είναι ότι εδώ και πολύ καιρό παραμένει απλήρωτος ο τεχνικός ο οποίος έχει την ευθύνη για την συντήρηση της, οπότε αν είναι έτσι τα πράγματα με το δίκιο του ο άνθρωπος δεν ασχολείται.

Κύριε Δήμαρχε Λευκάδας Κώστα Αραβανή, κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε Πολιτισμού και Τουρισμού του ενιαίου Δήμου Λευκάδας Τάσο Γαζή, πιστεύουμε ότι και η ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου είναι σημαντικό εργαλείο και παίζει μεγάλο ρόλο στην προώθηση των εκδηλώσεων και καλό θα ήτανε να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν ώστε να σύντομα να ανανεωθεί η ιστοσελίδα. Στο κάτω κάτω είναι η “βιτρίνα” του Πνευματικού Κέντρου στο ίντερνετ.

25-6-2011 14-34-1725-6-2011 14-34-35

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις για ναρκωτικα στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΚαταδικάζει τις κακοποιήσεις ζώων ο Δήμος Λευκάδας