Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο Παύλος Τσίμας και ο “Σουηδός Δήμαρχος”

Ο Παύλος Τσίμας και ο “Σουηδός Δήμαρχος”

0

Ο Παύλος Τσίμας και η εκπομπή ΕΡΕΥΝΑ του MEGA στην Λευκάδα.

Την  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (22,23,24) Οκτωβρίου την Λευκάδα επισκέφτηκε τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι MEGA με επί κεφαλής τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Θέμα της εκπομπής ήταν  ο  δήμαρχος Γιώργος Λογοθέτης και το νέο του βιβλίο με τίτλο “Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ” που αναφέρεται  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

 

Στην εκπομπή ο Γιώργος Λογοθέτης μιλάει για το περιεχόμενο του βιβλίου του και τις εμπειρίες του τα τέσσερα χρόνια ως δήμαρχος Απολλωνίων. Στην εκπομπή θα παρουσιαστεί και ρεπορτάζ από την Σουηδία και το Δήμο SOLNA της Στοκχόλμης όπου έζησε 25 χρόνια ο Γιώργος Λογοθέτης. Παίρνει μέρος ο Έλληνας μετανάστης και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμο SOLNA Γιώργος Κοντορίνης και στέλεχος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Σουηδίας,  ο οποίος μιλάει για την Σουηδική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Βασιλική  στα Σύβοτα, στο Πόρτο Κατσίκι στην πόλη της Λευκάδας και σε άλλα μέρη του νησιού. Πήραν μέρος μεταξύ άλλων  ο δήμαρχος Ελομένου Θοδωρής Βερύκιος, και ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Γιώργος Κούρτης. Για τα θέματα της Λευκάδας ο Παύλος Τσίμας ενημερώθηκε και από τον βουλευτή Σπύρο Μαργέλη.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τετάρτη 4.11 ώρα 12 το βράδυ στα πλαίσια της έρευνας του MEGA για τις Δημοτικές εκλογές και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.  Εκτός από το Δήμο Απολλωνίων η εκπομπή θα ασχοληθεί και με το Δήμο Πειραιά.

Φωτογραφίες :

1. Από τα γυρίσματα στην Μαρίνα της Λευκάδας

2. Παύλος Τσίμας και Σπύρος Μαργέλης

3. Ο Δήμαρχος Ελλομένου Θοδωρής Βερύκιος

4. Ο Παύλος Τσίμας στο “Αλώνι” στα Χορτάτα

Προηγούμενο άρθροΚαλά τα νέα για τον Καλούδη
Επόμενο άρθροΠαράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Ι.Ν