Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Μαρία Κοντογιώργη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Μαρία Κοντογιώργη

0
maria-kontogiorgi

maria-kontogiorgi

Με τον συνδυασμό “Δίαυλος” και υπ. δήμαρχο τον Κώστα Γληγόρη.

Συνδημότισσες/τες

Ως άνθρωπος και εκπαιδευτικός νιώθοντας έντονα την υποχρέωση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ,να εργαστώ ,να μην εθελοτυφλώ στην αδικία, την υποκρισία και να λέω τα πράγματα με το όνομά τους αποφάσισα να συμμετέχω στο «Δίαυλο».

Έχω την τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους κατά πλειοψηφία νέους ηλικιακά και όχι κατά ανάγκη άπειρους από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους άφθαρτους αξιοπρεπείς με «φρέσκιες» προτάσεις.

Το ψηφοδέλτιό μας είναι ποιοτικό και όχι ποσοτικό.

Εμείς σαν συνδυασμός δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα ,ας απολογηθούν αυτοί που για «αιώνες» διαχειρίζονται τα κοινά του τόπου μας .Οι πολίτες έχουν μνήμη και δεν πρέπει να τους δώσουν άλλη ευκαιρία.

Δεν υποσχόμαστε πράγματα ανέφικτα και δεν παίζουμε με την ανάγκη και τα προβλήματα του κόσμου .Το μόνο που λέμε σε όλους είναι ότι θα είμαστε κοντά στα προβλήματά τους προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο με απόλυτη διαφάνεια και εντιμότητα ,προκειμένου να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την ασχήμια που συχνά συναντάμε στην καθημερινότητά μας και να δώσουμε έμπρακτες λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας όπως :καθαριότητα ,ύδρευση ,κοινωνικές δομές ,έργα υποδομής ,πολιτισμός κ.α.

Από εμάς εξαρτάται να εμπνεύσουμε με θετική αύρα και ελπίδα τη νέα γενιά .Όλα μπορούν να γίνουν ,αρκεί να κάνουμε σωστές επιλογές και να εργαστούμε με διάθεση θετική.

Απροκάλυπτα λοιπόν υποστηρίζω και στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Κων/νο Γληγόρη.

Υ.Γ. Εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου και ιδιαίτερα στους μαθητές μου.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Εκπαιδευτικός
π. Δημοτική Σύμβουλος (πάρεδρος τοπικής κοινότητας Απολπαίνης)
π. Αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ Λευκάδας
π. Μέλος του συλλόγου δασκάλων Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την χθεσινή προεκλογική ομιλία του Βασίλη Αραβανή.
Επόμενο άρθροΟ Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στους 4ους Ιόνιους αγώνες στίβου