Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Xωρίς λεφτά για πετρέλαιο τα σχολεία του Μεγανησίου

Xωρίς λεφτά για πετρέλαιο τα σχολεία του Μεγανησίου

0
oil1

oil1

Χωρίς θέρμανση στην μέση του χειμώνα !

Την ίδια στιγμή που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πραγματοποιεί τριήμερη εκδρομή στην Αράχωβα, τα οικονομικά της σχολικής επιτροπής δεν της επιτρέπουν την δαπάνη για πετρέλαιο που απαιτείται άμεσα για τη θέρμανση των μικρών μαθητών όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο διευθυντής του σχολείου και μέλος της σχολικής επιτροπής Δάγλας Παναγιώτης κατά την διάρκεια του απολογισμού της σχολικής χρονιάς.

Κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν, προφανώς εξαιτίας της προσωπικής τους ευμάρειας, την οικονομική κατάσταση και την δυσχερή θέση που έχουν περιέλθει τόσο οι γονείς και τα νοικοκυριά όσο και οι δήμοι και τα σχολεία.

Την διέξοδο από την «στενωπό» για μία ακόμη φορά και προς τιμήν του ανάλαβε να δώσει με χορηγία και πάλι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Π. Κονιδάρης ο οποίος ειδικά φέτος έχει επανειλημμένος επιστρατεύσει την φιλοτιμία του για να καλύψει το έλλειμμα κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου.

Εμείς αφού τον συγχαρούμε για μία ακόμη φορά δημοσίως του ευχόμαστε καλό κουράγιο, γιατί ακολουθούν οι μεταφορές μαθητών, η «βοήθεια στο σπίτι», τα προνοιακά επιδόματα κι έχει ο θεός!

Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους γονείς και του μαθητές ότι κανονικά θα διεξαχθούν τα μαθήματα του σχολείου την Παρασκευή, αφού η πλειοψηφία των μαθητών δεν συμμετέχει στην προγραμματισμένη εκδρομή.

Πηγή : Meganisi News

 

Προηγούμενο άρθροΕξηγήστε κ. Χαραλάμπους !
Επόμενο άρθρο2ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Ζάκυνθο