Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Όλοι μαζί

Όλοι μαζί

0

 

Όλοι στο πλευρό των ταλαιπωρημένων λαθρομεταναστών!

Οι 103 λαθρομετανάστες (65 άνδρες, 11 γυναίκες και 27 παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας) που ναυάγησαν βραδύ νότια της Λευκάδας φιλοξενούνται αυτή την στιγμή στο ξενοδοχείο ΠΗΓΑΣΟΣ και όπως μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος των ξενοδόχων κος Γιάννης Λιβιτσάνος θα παραμείνουν για όσο χρόνο χρειαστεί.

Πολλοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι οι όποιοι επισκέφτηκαν τους ανθρώπους να δώσουν ένα χέρι βοηθείας και να δείξουν και αυτοί με την σειρά τους ότι συμπαραστέκονται στους συνανθρώπους μας.  Στο ξενοδοχείο προσήλθαν το βράδυ ο δήμαρχος Λευκάδας κος Κώστας Αραβανής, ο αντιδήμαρχος κος Λευτέρης Αραβανής και η αντιδήμαρχος κα Ζωή Σκιαδά η οποία συνεχίζει τον συντονισμό της επιχείρησης.

Αξίζει να αναφέρουμε άλλη μια φορά την άψογη συνεργασία όλων των φορέων προκειμένου όσο θα βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί στο νησί μας να είναι υπό αξιοπρεπείς συνθήκες. Αυτό επιτεύθηκε και με το παραπάνω. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση όσο ποιο σωστά και επαγγελματικά γίνεται έχει έρθει κλιμάκιο συν μεταφραστή από την Αθήνα να βοηθήσουν να δρομολογηθούν όλες οι αναγκαίες ενέργειες.

Κατερίνα Μεσσήνη

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1    
Προηγούμενο άρθροΒόλτα στη Λευκάδα κάνει το ΣΔΟΕ
Επόμενο άρθροΗ Λαϊκή Συσπείρωση για τους ναυαγούς μετανάστες