Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα My Lefkada Video Gallery

My Lefkada Video Gallery

0
video-gallery-522 copy

video-gallery-522 copy

Η βιντεοθήκη του My Lefkada.

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, λέει μια κινέζικη παροιμία, και ένα βίντεο αξίζει πολύ περισσότερες, συμπληρώνουμε εμείς. Από τις πρώτες μέρες ζωής του My Lefkada βιντεοσκοπήσαμε, επεξεργαστήκαμε και αναρτήσαμε στο διαδίκτυο γεγονότα, εκδηλώσεις, συναυλίες, συνεντεύξεις, εκπομπές μαγειρικής, οδοιπορικά, ντοκουμέντα, αφιερώματα, ακόμα και χιουμοριστικά βίντεο.

Μέσα σε λίγα χρόνια, με αρκετό κόπο, καταφέραμε και δημιουργήσαμε πάνω από 1000 βίντεο τα οποία συγκέντρωσαν χιλιάδες εμφανίσεις και συνεχίζουν να προβάλλονται καθημερινά. Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε αυτά τα βίντεο δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία.

Η βιντεοθήκη του My Lefkada είναι από σήμερα διαθέσιμη στους αναγνώστες μας δίνοντας τους την δυνατότητα να δουν τα βίντεο του My Lefkada καθώς και άλλα επιλεγμένα βίντεο ταξινομημένα σε κατηγορίες για πιο εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα.

Η χρήση “ετικετών” (tags) βοηθάει ακόμα περισσότερο στον εντοπισμό των βίντεο με το σχετικό περιεχόμενο. Έτσι με μερικά κλικ οι αναγνώστες μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα βίντεο που τους ενδιαφέρουν.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλάζει η εμφάνιση της ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο κάθε αναγνώστης για να περιηγηθεί στη σελίδα. Έτσι η πρόσβαση σε αυτή, ακόμα και από φορητές συσκευές όπως smartphones, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία !

Το περιεχόμενο της βιντεοθήκης θα ανανεώνεται συνεχώς και ακόμα περισσότερα βίντεο θα προστεθούν στις διάφορες κατηγορίες. Σε αυτή την προσπάθεια οι αναγνώστες μπορούν να έχουν ενεργό ρόλο, αφού στέλνοντας μήνυμα από την σχετική φόρμα επικοινωνίας μπορούν να προτείνουν κάποιο βίντεο, ώστε να προστεθεί στην βιντεοθήκη.

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κάντε κλικ στην αντίστοιχη επιλογή στο κεντρικό μενού του My Lefkada ή πληκτρολογήστε www.mylefkada.gr/video

My Lefkada Video Gallery λοιπόν και καλές… προβολές !

Νίκος Καββαδάς – My Lefkada

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη 34χρονου αλλοδαπού στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΝέα σύλληψη αλλοδαπού στη Λευκάδα