Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Αρχείο θεμάτων My Lefkada

Αρχείο θεμάτων My Lefkada

0
arxeio_mylefkada

arxeio_mylefkada

Η νέα υπηρεσία του My Lefkada !

Συνεχίζοντας ασταμάτητα να προσπαθούμε για την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους χιλιάδες αναγνώστες μας, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα υπηρεσία της ιστοσελίδας μας.

arxeio

Το “Αρχείο θεμάτων” του My Lefkada δημιουργήθηκε με την τεχνική υποστήριξη του τεχνικού Γιάννη Χριστοδούλου και παρέχει την δυνατότητα στους αναγνώστες να “γυρίσουν πίσω στον χρόνο” με μερικά κλικ ώστε να βρουν τα θέματα που έχουν δημοσιευθεί στο My Lefkada.

Τα θέματα είναι χωρισμένα σε έτη και μήνες, έτσι γρήγορα και εύκολα μπορεί κανείς να βρεί αυτό που ψάχνει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα της αναζήτησης θεμάτων ανάλογα με την κατηγορία του θέματος ή απλά γράφοντας τον τίτλο του άρθρου. Στην συνέχεια αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα με ένα απλό κλικ το άρθρο εμφανίζεται στην οθόνη.

Για να δείτε το αρχείο μπορείτε να κάνετε κλικ στο κεντρικό μενού στην κορυφή της σελίδας στην επιλογή “Υπηρεσίες My Lefkada” και στην συνέχεια στην πρώτη επιλογή “Αρχείο Θεμάτων

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία από σήμερα στην αρχική σελίδα του My Lefkada στην δεξιά στήλη υπάρχει “Το αρχείο του μήνα” για να μπορείτε να δείτε όλα τα άρθρα του τελευταίου μήνα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Χριστοδούλου για την υποστήριξη του και ελπίζουμε η νέα υπηρεσία να σας ικανοποιήσει.

Η ομάδα του My Lefkada ξέρει ότι “Η περιουσία μιας εφημερίδας είναι το αρχείο της

My Lefkada Team

Προηγούμενο άρθροΕορτή Αγίου Αποστόλου Ακύλα
Επόμενο άρθροΗ Λαϊκή συσπείρωση για την πυροπροστασία