Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του My Lefkada

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του My Lefkada

0
mylefkada

mylefkada

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες και τις υπηρεσίες της νέας έκδοσης της ιστοσελίδας μας.

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι τεχνικές εργασίες της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας σε επίπεδο εμφάνισης αλλά και παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του My Lefkada.

Στόχος της νέας έκδοσης είναι η ιστοσελίδα μας να γίνει ακόμα πιο φιλική, εύχρηστη και λειτουργική, τόσο όσον αφορά στο κομμάτι της ενημέρωσης και της εύκολης αναζήτησης των άρθρων όσο και στην παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών που βελτιώνουν την ποιότητα του επιπέδου εξυπηρέτησης των αναγνωστών σε καθημερινό επίπεδο.

Στο επίκεντρο, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται και πάλι η πλήρης ενημέρωση των επισκεπτών, γι’ αυτό και οι ειδήσεις ταξινομήθηκαν σε πολυάριθμες κατηγορίες, ώστε να είναι εύκολη η εύρεση των πληροφοριών που ενδιαφέρει τον κάθε έναν από εσάς.

Μεγάλη σημασία δώσαμε επίσης στις μόνιμες στήλες των αρθρογράφων του My Lefkada, των οποίων τα άρθρα δίνουν μια ιδιαίτερη νότα στην συνολική εικόνα της ύλης που φιλοξενεί η ιστοσελίδα. Πλέον οι αναγνώστες είναι σε θέση να μπορούν να διαβάζουν τα άρθρα που τους ενδιαφέρουν με ένα μόνο κλικ στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας. Ξεχωριστή θέση κατέχουν στην αρχική σελίδα η στήλη “Lefkada’s Secrets” με επιλεγμένα άρθρα για την Λευκάδα αλλά και η εκπομπή μαγειρικής “My Lefkada Chef” που τόσο έχει αγαπηθεί από Λευκαδίτες και μη!

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των κατοίκων της Λευκάδας, τοποθετήθηκαν στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας σύνδεσμοι που οδηγούν σε χρήσιμες υπηρεσίες, όπως τα εφημερεύοντα φαρμακεία στη Λευκάδα, ο επαγγελματικός κατάλογος της Λευκάδας, ο καιρός στην περιοχή μας αλλά και άλλες υπηρεσίες, όπως το ημερολόγιο εκδηλώσεων, το εορτολόγιο, η βιντεοθήκη του My Lefkada.

Ακόμη μια από τις νέες υπηρεσίες που διαθέτει η νέα έκδοση του My Lefkada, είναι και η δυνατότητα καταχώρησης αγγελιών από τους ίδιους τους επισκέπτες. Οι αγγελίες είναι κατηγοριοποιημένες σε αρκετές θεματικές με σκοπό την εύκολη αναζήτησή τους, ενώ υπάρχει και ειδικό εργαλείο αναζήτησης. Για την ώρα η ολοκλήρωση της καταχώρησης μιας αγγελίας μπορεί να γίνει μόνο με την χρήση paypal (υπηρεσία διαδικτυακών πληρωμών), ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλοι τρόποι πληρωμής.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, είναι η δυνατότητα εμφάνισης της ιστοσελίδας σε φορητές συσκευές, όπως tablet και smartphones, συμβαδίζοντας με αυτόν τον τρόπο με τις ανάγκες της εποχής μας και την τεχνολογική εξέλιξη. Οι χρήστες τέτοιων συσκευών μπορούν πλέον να ενημερωθούν για ότι συμβαίνει στην Λευκάδα εύκολα και γρήγορα απ’ όπου και αν βρίσκονται.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες της ιστοσελίδας που μας δίνουν την δύναμη να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο αλλά και τους επαγγελματίες της Λευκάδας που στηρίζουν έμπρακτα αυτή μας την προσπάθεια.

Τέλος, θα παρακαλούσαμε όσους αναγνώστες εντοπίσουν κάποιο σφάλμα στην νέα έκδοση ή έχουν να μας προτείνουν κάτι να επικοινωνήσουν μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας.

Με εκτίμηση
Νίκος Α. Καββαδάς

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΕυχαριστίες του Φάρου για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου