Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/mentis1.jpg

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βύρωνα, Γενική Συνέλευση καί οι Εκλογές του Συλλόγου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”.

Η Προσωρίνη Διοικούσα Επιτροπή που είχε δημιουργήθει  από μία ομάδα “ρομαντικών” μετά από μία περίοδο απροθύμιας από ενδιαφερόμενους καί μη συμμετοχής σε Γενικές Συνελεύσεις  , προκειμένου να μήν διαλυθεί ο Σύλλογος, η Ιστορία του καί τα πρόσωπα που την γράψανε, είχε σαν σκοπό να συγκεντρώσει Μεγανησίωτες καί ενδιαφερόμενους πέραν των υπάρχοντων με αντίπαλο ένα απαρχαιομένο καταστατικό καί μάλλον τα κατάφερε!

Από αυτές προέκυψε ένα πολύ ελπιδοφόρο  Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό να δώσει νέα πνοή και καί να φέρει το Σύλλογο που “απουσίαζε”΄τα τελευταία χρόνια, ξάνα στις παλιές ένδοξες μέρες , δινοντάς ένα βροντερό παρόν με τις ενέργειες του καί βέβαια σε συνεργασία, εφόσον προκύψει με τη κάθε εκάστοτε Αρχή , στην Αθήνα, στο νησί καί σε κάθε γωνία όπου υπάρχει Μεγανησιώτης.

Η Γενική Συνελευση καί εκλογές είχαν αρκετά μεγάλη συμετοχή σε σχέση με προηγούμενες, συγκεντρώνοντας περίπου 60 άτομα. Μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μεγανησίου Κος Στάθης Ζαβιτσάνος καί ο Επίτιμος Μεγανησιώτης Κος Μπεκόπουλος.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστικε ο Κος Κατωποδής Λευτέρης καί Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπης ο Κος Κατωπόδης Μάκης, (πρώην πρόεδροι του Συλλογου), με γραμματέα την Πολίτη Ματίνα, (Πρόεδρος Λευκαδίων Φοιτητών), όπου τους ευχαριστούμε θερμά !

Μετά από αρκέτες τοποθετήσεις Μεγανησιωτών, πρώην μελών και υποψηφίων αλλά καί του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία με τα εξής αποτελέσματα:

ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙ

Κανέλλος Κώστας 37
Αργύρη Σουζάνα 25
Κατωπόδη Αμαλία 20
Κονιδάρης Παναγιώτης (Έλλης) 17

ΚΑΤΩΜΕΡΙ

Δάγλας Αλέκος 34
Κατωπόδης Χάρης 19
Γεωργιάδης Θεόδωρος (Σύζυγος Φώνης Κατωπόδη) 17
Δάγλας Γιώργος (Αμπουκλής) 17
Κονιδάρη Μερώπη 10
Κατωπόδης Γιώργος (Ψαράς) 6

ΒΑΘΥ

Κονιδάρη Γιούλη 39
Μάλαμας Σπύρος 37
Κατωπόδης Βησσαρίωνας (Βεζενές) 21
Αυγερινού Λεύκη 1

Το Διοικητικό συμβούλιο είναι 9μελές καί τρείς αναπληρωματικοί. Εκλέγονται 3 από κάθε χωρίο καί ένας αναπληρωματικός με βάση τους ψήφους. Η σύνθεση του Διοικητικόυ Συμβουλίου προκύπτει μετά απο μεταξύ τους συνέλευση, όπου θα γίνει και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/mentis2.jpg

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/mentis.jpg

Πηγή : meganisinews.gr

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Βασιλικής
Επόμενο άρθροΤα τελευταία νέα από την Βασιλική.