Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νέος τρόπος αποστολής για τα newsletters του My Lefkada

Νέος τρόπος αποστολής για τα newsletters του My Lefkada

0
im10

im10

Καθημερινή και άμεση ενημέρωση από το My Lefkada μέσω της Google !

Από σήμερα αλλάζει ο τρόπος αποστολής των ενημερωτικών μηνυμάτων του My Lefkada. Την αποστολή των newsletters από σήμερα αναλαμβάνει η υπηρεσία Feed Burner της Google. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι εγγραφή, ακολουθώντας 4 απλά βήματα.


Παρακάτω θα σας δείξουμε πως μπορείτε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα να πραγματοποιήσετε εγγραφή στα newsletters.

Βήμα 1. Εντοπίστε στην δεξιά στήλη του My Lefkada την φόρμα εγγραφής όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

im1

Βήμα 2. Γράψτε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας εγγραφής και στην συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή“, όπως φαίνεται στην επόμενη εικόνα.

im2

Βήμα 3. Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει εισάγετε τα κρυπτογραφημένα γράμματα στο αντίστοιχο πεδίο και κάντε κλικ στην επιλογή “Complete Subscription Requeste“, όπως δείχνει η επόμενη εικόνα.

im3

Εφόσον εισάγετε τα γράμματα και κάνετε κλικ στην επιλογή, κλείστε αυτό το παράθυρο κάνοντας κλικ στην επιλογή “Close Window” όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.

im5

Βήμα 4. Ανοίξτε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Στο νέο email που θα σας έχει έρθει θα υπάρχει ένας σύνδεσμος (link) στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αποστολή των newsletters. Παράδειγμα αυτό του μηνύματος μπορείτε να δείτε στην επόμενη εικόνα.

im6

Αν όλα έγιναν σωστά αμέσως μετά το κλικ στον σύνδεσμο που αναφέρουμε στο βήμα 4 θα ανοίξει αυτόματα ένα νέο παράθυρο το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η εγγραφή σας στην λίστα των ενημερωτικών μηνυμάτων του My Lefkada ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Παράδειγμα αυτού του μηνύματος μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί.

im7

Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο εμαιλ info@mylefkada.gr ή κάνοντας κλικ [εδώ]

 


 

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε τα δεδομένα στην ενημέρωση της Λευκάδας.

My Lefkada • Power for you

 

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ ξηρασίας το Νοέμβριο για Αθήνα και Δυτική Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑποκατάσταση βλάβης υδροδότησης για Κάλαμο και Καστό