Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τι λέει η ΝΟΔΕ για το νοσοκομείο

Τι λέει η ΝΟΔΕ για το νοσοκομείο

0
http://mylefkada.gr/2010/August/nosokomeiolefkadas.jpg

http://mylefkada.gr/2010/August/nosokomeiolefkadas.jpg

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για το Νοσοκομείο

ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

1. Επί διαυβερνήσεως ΝΔ δρομολογήθηκε το νέο νοσοκομείο. Ξεκαθαρίστηκε το οικόπεδο. Χρηματοδοτήθηκε η μελέτη. Ολοκληρώθηκε το κτιριολογικό και συμπεριλήφθηκε στο προγαμματισμό της περιφέρειας. Στο δωδεκάμηνο που ακολούθησε ο βουλευτής υποστήριξε ότι το νοσοκομείο δε μπορεί να γίνει, γιατί το οικόπεδο δεν είναι κατάλληλο και επειδή είναι κοντά στο νεκροταφείο. Έτσι καθυστέρησε η μελέτη έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα μας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν τα εμπόδια που μας έλεγε μέχρι χθές.

Η εξέλιξη αποτελεί δικαίωση της Ν.Δ. και των στελεχών της. που εργάστηκαν να γίνει το νέο νοσοκομείο.
Όμως είναι προφανές ότι σήμερα δε <<βρισκόμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στη λύση>>. Βρισκόμαστε στον Άυγουστο του 2009. Και έχουμε χάσει αδικαιολόγητα έναν ολόκληρο χρόνο.

2. Πρίν ενάμιση χρόνο, σε σύσκεψη με τον π. βουλευτή κ. Σολδάτο και τον τότε διοκητή κ. Αυγερίδη, ζητήθηκε από το νομάρχη κ. Αραβανή να γίνει
από τις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας, μελέτη εφαρμογής της αντισεισμικής θωρακίσεως του παλιού νοσοκομείου.Αυτό για να μη χαθεί χρόνος, όταν με βάση τη μελέτη Καρύδη θα γινόταν οι απαιτούμενες εργασίες.
Ο κ. Αραβανής αρνήθηκε ώστε να καθυστερήσουν οι εργασίες και να μη φανεί ότι η Ν.Δ. κάνει έργο. Δηλαδή έβαλε πρώτα το κόμμα και μετά τη Λευκάδα.

Τι έχει να πεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Λευκάδας κ. Αραβανής?
 

Προηγούμενο άρθροΝέα Ιόνιος Πόλιτεία : Πλήρες Ψηφοδέλτιο
Επόμενο άρθροΕορτασμός Εθνικής Επετείου