Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας ;

Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας ;

0
nosokomeio vrady

nosokomeio vrady

Απανωτές οι εξελίξεις στο Νοσοκομείο Λευκάδας τελευταία.

Έχουμε μπερδευτεί με τα όσα συμβαίνουν. Εκεί που ήταν σίγουρη η αποχώρηση της κας Μαριάνθη Μεσσήνη γιατί δεν ικανοποιούσε τον Υπουργό με τον τρόπο που διοικούσε το Νοσοκομείο μας, σήμερα και μετά την απόφαση του κου Νίκου Τυπάλδου να μην δεχθεί την θέση για την οποία τον πρότεινε ο Υπουργός αποφασίστηκε η παραμονή της.

Τελικά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που έχει χάσει τη μπάλα. Πως μπορεί να λειτουργήσει και πως μπορεί να διοικήσει κάποιος σε έναν χώρο όπου καθημερινά αλλάζουν οι συνθήκες; Όταν η ίδια η κυβέρνηση απαξιώνει τις επιλογές της, πώς μπορεί να περιμένει να πιστέψει ο λαός σε αυτές. Να πούμε ότι πολύ παρασκήνιο έπαιξε τις τελευταίες ημέρες, όπως και πολλά τηλέφωνα σε υψηλόβαθμα παλιά κομματικά στελέχη του κόμματος και στο Υπουργείο σχετικά με τα όσα «παίζονται» στο Νοσοκομείο Λευκάδας. Περί παιχνιδιού πρόκειται όταν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με ανθρώπους και καταστάσεις για να ικανοποιήσουν τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες.

Έτσι δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσα χρόνια το Νοσοκομείο. Καλό θα ήταν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην επίλυση των προβλημάτων παρά στην ικανοποίηση αιτημάτων…

Κ.Μ.

Προηγούμενο άρθροΤο τελικό ρόστερ και οι μεταγραφές του Λευκάτα
Επόμενο άρθροΠροπονήσεις στο Καρπενήσι ο Α.Ο. Καλαμιτσίου