Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο ραδιοφωνικός σταθμός Prisma αλλάζει συχνότητα

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Prisma αλλάζει συχνότητα

0

prisma_radio

Μας συνηθίσατε με το όνομα μας και με την συχνότητα μας ως Prisma  95,1. Ωστόσο από 1η Αυγούστου θα μας ακούτε  σε νέα συχνότητα τους 91,6!!

Είναι γεγονός ότι  από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας φροντίσαμε να  επενδύσουμε σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα,  να έχουμε ήχο κρυστάλλινο,  ψηφιακό,  παρόλα αυτά για να ακουγόμαστε ακόμα καλύτερα αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε συχνότητα και να μεταφερθούμε στους91.6

Ο λόγος; Πρόκειται για μια «καθαρή» συχνότητα που θα επιτρέψει στο σήμα μας να είναι  πιο δυνατό, καθώς στην ίδια συχνότητα 95,1  εκπέμπει γειτονικός σταθμός από το Αγρίνιο,  με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία τα σήματα μας να «μπλέκονται» και σε διάφορες περιοχές να μην μας ακούτε καθαρά.

Στοχεύουμε από 1η  Αυγούστου να εκπέμψουμε από την νέα μας συχνότητα 91,6  ωστόσο για ένα μήνα θα εκπέμπουμε παράλληλα και από τους 95,1 για να γίνει ομαλά η μετάβαση.

Παράλληλα ετοιμάζουμε και το νέο portal μας στην διεύθυνση www.prismaradio.gr και λανσάρουμε και το νέο λογότυπο μας.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει ηλεκτρονική καμπάνια μέσα από τα socialmedia ενώ θα ακολουθήσει καμπάνια και μέσα από αφίσες και φυλλάδια στην πόλη για να μάθουν οι ακροατές μας την σημαντική αυτή αλλαγή.

Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συντονιστείτε στην νέα μας συχνότητα και θα συνεχίσετε να δίνεται ψήφο εμπιστοσύνης στον Prisma 91.6!

Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι παράλληλα για έναν μήνα από την ενεργοποίηση της συχνότητας 91,6 θα εκπέμπουμε παράλληλα και από τους 95,1.

Το μόνο που αλλάζει στον Prisma είναι η συχνότητα και όχι η ταυτότητα του.

Προηγούμενο άρθροΟ Ορφέας στην 6η Παράσταση Παραδοσιακών Χορών στην Κουκουμίτσα
Επόμενο άρθροΝέο μεταγραφικό απόκτημα για τη Νίκη Λευκάδας