Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Λευκάδα

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Λευκάδα

0
AFISA 50X70 Final ΛΕΥΚΑΔΑΣ

https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2016/07/X%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%97%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3-926x1280.jpg

Δείτε τα ονόματα των δύο τυχερών αναγνωστών του My Lefkada!

Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί για μία συναυλία στην Λευκάδα στο ανοιχτό θέατρο την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα. Θα μας υποδεχθεί με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα, πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.

Το My Lefkada από την θέση του χορηγού επικοινωνίας της μεγάλης συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη στην Λευκάδα, πρόσφερε την δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν δύο διπλές προσκλήσεις.

Screenshot_2Η κλήρωση αυτή την φορά έγινε μέσα από την σελίδα του My Lefkada στο Facebook και τα δύο νούμερα διάλεξαν επίσης αναγνώστες μας, έτσι οι δύο τυχερές αναγνώστριες είναι η κ. Ντάφλου Αγγελική με το νούμερο 187 και η κ. Γεωργία Θεοχάρη με το νούμερο 7.

Οι δύο τυχερές θα πρέπει να έχουν μαζί του ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο, κατά την άφιξη τους στην είσοδο του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας.

Όσοι από τους αναγνώστες μας δεν κέρδισαν αυτή την φορά, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα παρακάτω σημεία προπώλησης

Cmyk  café στην πόλη της Λευκάδας
Baccara bar στην πόλη της Λευκάδας
Το Χάρτινο στην πόλη της Λευκάδας
Beach bar στο Νυδρι
Ρυθμός στην Πρέβεζα

 

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.)
Επόμενο άρθροΖωντάνεψαν οι θρύλοι του κλαρίνου στην Βαυκερή