Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Με εντολή του υπουργού ο Παιδίατρος παραμένει στην Πάτρα

Με εντολή του υπουργού ο Παιδίατρος παραμένει στην Πάτρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/nosokomeio-child-cry.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/07/nosokomeio-child-cry.jpg

ΚΑΙ με εντολή Υπουργού ο παιδίατρος του Νοσοκομείου Λευκάδας παραμένει στην Πάτρα.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Πολλά ρεπορτάζ έχουμε αφιερώσει στο θέμα που έχει προκύψει μετά τη μόνιμη πλέον μετάθεση-απόσπαση του παιδιάτρου της κλινικής του Νοσοκομείου μας στη ΜΕΘ Πατρών. Τελευταία επισκέφθηκε μάλιστα το νησί μια οικογένεια φίλου του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Σάλμα που δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου λόγω έλλειψης γιατρών, στην συγκεκριμένη περίπτωση παιδιάτρου, αλλά και λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί σε αυτό…..

Ως φίλος του ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Λευκάδας, έκανε μάλιστα αναφορά και θα διεξαχθεί ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος κύριος κατηγορεί το Νοσοκομείο ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το περιστατικό ως όφειλε και ζητάει να αποδοθούν ευθύνες! Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε όμως ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας κος Λυκουρέντζος. Χθες ενημερώθηκε το Νοσοκομείο και επισήμως ότι από τις 7 Αυγούστου και για ακόμα έξη μήνες με εντολή Υπουργού θα παραμείνει ο συγκεκριμένος παιδίατρος, που τόση συζήτηση έχει γίνει για αυτόν, στην Πάτρα. Οι συνέπειες αυτής της απόφασης για το Νοσοκομείο Λευκάδας είναι πλέον γνωστές και πολυσυζητημένες……. Με τις Υγείες μας!!

Υ.Γ. Ο βουλευτής Λευκάδας κος Σολδάτος σε πρόσφατη συνέντευξη μας είπε ότι «Eμείς στη Λευκάδα θέλουμε Νοσοκομείο δικό μας!» Εμείς στην Λευκάδα όμως θέλουμε και γιατρούς δικούς μας οι οποίοι θα λειτουργούν στο δικό μας Νοσοκομείο. Γιατί έτσι όπως χρειάστηκε ο γνωστός του αναπληρωτή Υπουργού παιδίατρο και δεν τον βρήκε και τώρα ζητεί να αποδοθούν και ευθύνες! άλλο τόσο και σε καθημερινή βάση τον χρειάζονται τα παιδιά της Λευκάδας! Θα υπάρχει λοιπόν αντικαταστάτης μόνιμος γιατρός ή θα προσπαθήσουμε να τα μπαλώσουμε με επικουρικό και αν και εφόσον βρεθεί; Γιατί δικό μας Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς σίγουρα δεν μας χρειάζεται…..

Κατερίνα Μεσσήνη

Προηγούμενο άρθροΙφιγένεια Εν Αυλίδι στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις την παραμονή της Παναγίας στον Αλέξανδρο