Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νεκρός ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

Νεκρός ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

0

Νεκρός σε τροχαίο ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Παππάς

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού σε τροχαίο του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Κ. Παππάς, στην Εθνική Οδό Άρτας – Πρέβεζας, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας να βρει τραγικό θάνατο.

Διακριτικός και ευγενής ο Κώστας Παππάς στις πρώτες του παρουσίες στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, περνούσε πολλές ώρες στο γραφείο του για να ενημερωθεί για τα θέματα και αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της περιφερειακής αρχής, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

Η παρέμβασή του χτες το απόγευμα στο περιφερειακό συμβούλιο ήταν δηλωτική του τρόπου που ήθελε να λειτουργεί πολιτικά – ζήτησε από τους συμβούλους να κάνουν πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις και να μην αναλώνονται σε διαπροσωπικές αντιθέσεις.
.
Ο Κωνσταντίνος Παππάς γεννήθηκε στην Άρτα, στις 20 Δεκεμβρίου 1958. Παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών, ήταν κάτοχος διπλώματος της σχολής Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εργαζόταν ως Τοπογράφος μηχανικός, μελετητής Δημοσίων Έργων από το 1985 έχοντας συντάξει στο παρελθόν μελέτες Πολεοδομικού σχεδιασμού σε οικισμούς του Δήμου Φιλοθέης και του Δήμου Βλαχερνών.
Έχει διατελέσει:
Σύμβουλος Νομάρχη Άρτας την περίοδο 1990-1993
Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άρτας επί Δημαρχίας Κ. Βάγια τις περιόδους 1994 – 1998 και 1998 – 2002
Αντιδήμαρχος Αρταίων την περίοδο 2001 – 2002
Πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών Άρτας
Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Άρτας στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Γ. Κοτσαρίδα
Δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Άρτας μέχρι σήμερα.

Πηγή :http://thesprotia-news.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΆρχισαν από χθες οι αιτήσεις για φωτοβολταϊκά
Επόμενο άρθροΣπύρος Μαργέλης : Γιατι δεν έχει γιατρό ο Κάλαμος ?